South Beach kuren

Jeg har hørt at South Beach Kuren skulle være virkelig effektiv og en sundere udgave af Dr. Atkin: er der nogen af jer der har erfaring med den?

Gode hilsener

Frk. Fortuna 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Uhhhh,,,, dette kunne let blie "religions" krige ;) så det vil jeg forsøge at undgå. Jeg har med stort held i en periode fulgt Atkins kuren, og i den periode forbedret alle mine tal. Og når jeg nu sidder her og skal være ærlig, så fuldte jeg den vist ikke til punkt og prikke. Jeg spiste nemlig ikke de 5-700gram grænt om dagen som han anbefaler. For 11 år siden, skrev jeg på min meget lidt besøgte hjemmeside, at det vigtigste for et vægttab, ikke er hvad du putter i munden, men at være motiveret for det. Mine 5 M'r er i prioriteret rækkefølge: Motivation Mål Motion Munden og "Mind". Hvis ikke du er motiveret, så er de efterfølgende fuldstændigt ligegyldige i mine øjne, for det vil gøre, at du ikke overholder hverken motion eller munden. Mål skal være overkommelige, og både i cm og kg, og eventuelt gerne fysiske bevægelser. Motion. Det er jo selvforstærkende, og giver mere energi, jo mere vi forbrænder. Munden, og hvar vi putter i den, er jo så det du spørger til. Jeg er ikke sikker på at de to nævnte kure er bedre eller dårligere end den anden. Og problemet er vel ikke kuren, men hvad der sker før og efter. Mind, jeg skrev på engelsk for 11 år siden, og jeg har ikke lige fundet et godt m ord for det, men ret oversat betyder det sindet. HER er klart mit største problem, mit skrøblige sind. Min sindstilstand er så afgørende for min motivation, så hele mit vægttab står og falder med, hvordan jeg har det mellem ørene! Jeg håber, at jeg i dette forår, får noget stabilitet på, og får smidt nogle kilo, med udgangspunkt i min egen filosofi. Hmmm og så har jeg vist kløe i fingrene i dag ;) Held og lykke med dit projekt.
Kære Shaman, Du har helt ret mht. den mentale motivation: og tak for de gode råd. Har i dag været i boghandelen og købe "Slank dig let" som den ærede moderator af dette Forum er medforfatter til. Bogen er "diæt-fri" og fokuserer slet og ret på det mentale. Så jeg vil prøve med en kombi af proteinkur og det mentale approach ;-) Tog du alle kiloerne på igen, efter dr. Atkin kuren? Kh. Frk. Fortuna

Nej. Jeg har ikke efterfølgende været oppe på den vægt. Men ja, jeg tog på igen, men det var ikke diætens skyld, men sindet.

 

kh Shaman

Hej Frøken! Jeg vil også anbefale Ida Oxholms bog "Slank indefra" - man kan låne den på biblioteket. Bogen er også "diætfri" og meget inspirerende.
South Beach kuren