Gaaaab, alle vi "lykke-eksperter" siger jo det samme.

Nu har jeg så OGSÅ skrevet en bog om LYKKEN, eller hvad det nu er. Bogen hedder "Snyd dig glad", og jeg synes selv at den er: åhh så original. Faktisk hørte jeg for nylig mig selv pointere dette over for en journalist, der interviewede mig om den: "Altså den er slet ikke ligesom alle de andre bøger om selvudvikling. Den er meget mere ærlig og uhøjtidelig og sjov og ..." Men så kommer jeg ind på LevLykkeligt.dk. Og hov? Der er jo andre, der skriver sjovt, ærligt, uhøjtidelig og ANDERLEDES".

Der er masser af bud på hvad denne flyvske lykke er, og hvad der skal til for at gribe den med sine små pølsefingre. Ny vin på gamle flasker, eller hvordan var det lige? På en dårlig dag kan jeg synes, det er lidt pinligt, at være en del af råbekoret. På en endnu dårligere dag kan jeg endda tvivle på min berettigelse til overhovedet at være her. Men i dag er en god dag. Så nu ser jeg det klart: Vi taler måske alle om det samme. Men selv klicheerne vi slynger ud er vævet med vores unikke DNA. Og for hver Lykke-Lars, Meditations-Mette eller Snyde-Sebastian vil der være mennesker, som har brug for lige netop VORES måde, at sige tingene på. Sjovt nok minder det mig om et afsnit i min bog, som jeg helt havde glemt, da jeg startede på dette blog-indlæg (ikke god reklame for Snyd dig glad;).

Afsnittet lyder: ------ INGEN kan det DU kan Jeg kan nogle gange tænke, at alt er opfundet. At verden har alle de eksperter, den har brug for. Alle de store kunstnere, geniale forretningsmænd, forfattere osv. Når jeg tænker sådan, får jeg lyst til at give op. Hvad skal verden for eksempel med MIN bog, når der er så mange allerede? Men hvad nu hvis en ung Einstein havde tænkt sådan: ”Ja, du har måske nogle gode tanker, men verden har jo allerede Niels Bohr, Leonardo Da Vinci og andre kloge hoveder … måske du bare skal blive pizzabager i stedet.” Du ville ikke sidde med min bog i hånden nu, hvis jeg ikke havde hjernevasket mig selv til at tro på den her religion: Der er INGEN, der kan præcis det, JEG kan, og der er altid NOGLE, som har brug for præcis MIN måde at gøre det på. Kender du ikke det, at du har hørt et godt råd hundrede gange, og pludselig kommer der en og siger det på en måde, som bare giver mening? Jeg vælger at tro, at jeg har noget unikt. Og det skal du også. Uanset om du er poet, pizzabager eller pædagog.

...Og med disse ord tilslutter jeg mig hermed lykke-bloggerne på Lev Lykkeligt. Håber vi ses igen.


Sebastian Overgaard

www.snyddigglad.dk
__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Kære Sebastian

Tillykke med din nye bog.

Et spørgsmål:
Har du ikke skrevet din bog, fordi alt det der står i den, virker for dig?
Behøver du anden grund end det?

Kan du have en fantastisk dag!

Kh
HCA

PS. Hver gang jeg ser ordet livsnyder, så tænker jeg på, om det mon skal læses sådan her: liv-snyder... :-)

Kære Sebastian Præcis! Du har et helt særligt aftryk, som kun du kan sætte. Tak fordi du gør det! Kh Tine

__________________________

Tine Hallum, mentor og lifecoach i Lyngby.
Se min hjemmeside: http://www.tinehallum.dk/

Tak HCA, ja det har du ret i og nej, der er ikke brug for andre grunde.

Livsnyder ER et sjovt ord. eg har faktisk flere gange overvejet om det netop skulle være "livs-snyder", for hvis livet snyder dig ned i gulvbrædderne, må du gerne snyde dig op igen:-)

Kh Sebastian

Kære Tine, tusind tak. Og i lige måde. Kh Sebastian

Mange tak, for din blog. Det var en fornøjelse at læse dine humoristiske betragtninger på at vi mennesker kun er mennesker. Ikke mindst den sjove tvist i din beskrivelse af hvorvidt det du gør har betydning for andre end dig selv. Dine ord fik godt nog frem det store smil i mit ansigt - du gjorde en forskel. Jeg får lyst til at købe bogen, og ønsker dig hermed en blomstrende dag. Kh Kit

Har selvhjælpsindustrien plads til flere klicheer og vil det gøre en forskel? Læs Sebastian Overgaard her