Din økonomiske situation repræsentere udelukkende din egen indre livs energi !

Penge er og bliver udelukkende et udtryk for din egen energi og for hvilke forestillinger du har omkring dig selv og hvad der er menneskelig muligt.

Penge følger dig som det mest naturlige når du blot giver slip, lever dit liv med hjertet, og gør det du er bedst til.

Penge er af naturens gang altid til din rådighed nøjagtig lige som ilt. Det kører under normale omstændigheder omkring dig i et ubrydeligt flow, hvor du blot kan række ud og benytte dig af energien til det du af hjertet ønsker.

De er altid til din rådighed, når du af hjertet ønsker dig noget, som virkelig vil give dig tilfredshed, energi og dække et sandt behovsspørgsmål.

Når dine forestillinger om livet er begrænsede og ikke udvidede, så vil du i stedet have en følelse af ikke at have penge til det du gerne vil. Du vil føle dig yderst fastlåst og ikke i stand til at mærke dit hjertets sande behov. Du føler lavenergi i forhold til din personlighed, og kan ofte komme til at bruge udtrykket ”Det har jeg ikke råd til” – et udtryk der udelukkende repræsentere to muligheder.

1. Du bruger udtrykket som undskyldning for at holde dig selv nede, og er i virkeligheden angst for den åbning og den livsglæde du vil få ud af, at gå videre og frit bruge penge på netop det der står foran dig.

2. Du har i virkeligheden slet ikke energi eller lyst til det der er foran dig, og bruger umiddelbart sætningen som undskyldning for ikke at gå af den vej som du bliver foreslået, da den slet ikke opfylder dine behov.

Mange mennesker benytter sågar ”pengeproblemer” til at sætter grænser for dem i deres liv. Dette uden at de ser at de virkelig har brug for den grænse, da de ikke længere har deres hjerte med på pågældende område – i det tilfælde kommer den ”manglende økonomi” til at skabe en forvandling i deres liv, som de inderst inde har brug for.

Hos andre mangler de at sætte værd på dem selv. De er bange for at tage penge for det de laver, og de sætter dem selv langt nede af  ”rangstien”, med det resultat til følge at de ofte føler dem tappede og ikke rigtig lykkelige. De glemmer at der skal være balance imellem ”udgifter” og ”indtægter”

Hvordan vi takler vores økonomi hænger sammen med vores underbevidsthed, der fuldstændig er styret ud fra fordomme, begrænsende overbevisninger samt adfærd som vi er blevet opflasket med i gennem tiden. Det er mønstre der ligge gemt i vores indre, der har stor indflydelse på vores liv, men som heldigvis er til at forløse og arbejde med.

Sjæls Formidling er et af de redskaber, som er virkelig effektivt til at skabe forløsning omkring alle underliggende negative blokeringer. Dette fordi Sjæls Formidling indeholder metoder, der går direkte i din underbevidsthed og finder frem til de blokeringer der måtte ligge præcis på det tidspunkt som de er opstået.

Det vil sige at har du overbevisninger som fx  ”Penge er roden til alt ondt”, ”Man skal yde før man kan nyde”, ”Penge hænger ikke på træerne”, ”Jeg er ikke noget værd”, ”Jeg kan aldrig få mine behov opfyldt”, så er det ganske enkelt muligt at finde frem til disse overbevisningers rod for herefter at forløse dem, og lægge nye livsbekræftigende ind. Der kan ligge mange i opvækst, tidlig barndom samt i tidligere liv, som du ubevidst lader få stor indflydelse på din økonomiske situation.

Sjæls Formidling forløser alle disse begrænsende overbevisninger/adfærd og har stor effekt på alle forhold i livet hvor du føler dig begrænset, og specielt også i forhold til din økonomiske situation der ellers kan komme til at virke invaliderende i forhold til personlig vækst samt frihed til at være den du er.

Hvor dit hjerte frit får lov at udfolde sig, der finder du din sande guldkiste.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Din økonomiske situation repræsentere udelukkende din egen indre livs energi !