Sådan bliver du lykkelig: Passion + Motivation = Lykkelig

Mange har et underligt forhold til det at være lykkelig. De tror at bare ved at have flere penge, den perfekte kæreste, eller at bo det rigtige sted, er lig med at de bliver mere lykkelige. Men faktum er, at det kun er en meget lille, nærmest usynlig brøkdel af det at være lykkelig.

For at være oprigtig lykkelig, er man nød til at finde sine passioner her i livet, at være motiveret, og samtidig også gøre en indsats for at bidrage til samfundet på en god og brugbar måde.

Jeg oplever tit, at folk bliver frustreret over, at de ikke kan få opfyldt deres drømme, og derved når til en erkendelse at drømme kun kan blive til virkelighed i tegnefilm. Det som de bare lige har glemt er, at de er selv nødt til at gøre en aktiv indsats, for at gøre drømme til virkelighed. Ingen får en sæk med 100.000.000 smidt i hovedet, ved at lægge på sin sofa, og glo tv.

Hvis du vil op nå noget, er du nød til at tage ansvar, for hvor du er lige nu og hvor du gerne vil hen. Derefter må du handle, for at nå derhen. Du kommer jo heller ikke fra Århus til København, ved at blive i din seng. Der er du nød til at stå op, komme i tøjet, og enten sætte dig ud i din bil og kører eller tage toget.

Jeg synes det er rigtig synd, at mange er så fokuseret på deres mangler, og at de har opgivet troen på at gøre drømmene til virkelighed. Jeg tror rigtig mange gode og berigende ideer er gået til spilde i løbet af de sidste mange årtier, hvis ikke mere, fordi folk tror, at man skal have en vis uddannelse, bo et vis sted, have den rigtige familie, m.m. og har ”Det sker aldrig for mig”-mentalitet. Det er at give op på forhånd, at dyrke offer-rollen. Offer-rollen kan give medlidenhed fra andre, for et stykke tid. Derefter tager folk afstand fra dig, fordi de bliver trætte af at hører på dit klynk og brok. Jeg kender nogle der sidder fast i offer-rollen, og lige meget hvad man siger til dem for at hjælpe dem på rette kurs, er det som om at det går ind af det ene øre og ud af det andet. Det har så betydet, at jeg er holdt op med at sige noget til dem, og jeg gider heller ikke at hører på når de klynker og brokker. For deres offer-mentalitet og at de ikke selv gider, at gøre hvad der skal til, trækker ganske simpelt mit energi og vibrationsniveau ned. Til gengæld står min dør altid åben, for dem der rent faktisk ønsker min hjælp.

Jeg tror ikke på, at det er muligt at hjælpe nogle der ikke ønsker at hjælpes. Det bliver en hård kamp, som ingen behøver at udsætte sig selv for. Det handler jo om vores frie vilje.

 Den frie vilje er Alpha og Omega for alt i livet. Hvis man ikke vil tage ansvar for sin egen lykke, jamen så bliver man ikke mere lykkelig.

Jeg råder derfor mine klienter til at finde ud af, hvad det er der motiverer dem, hvad de gerne vil med deres liv, hvad deres drømme helt præcis er, og hvad de skal gøre for at nå derhen de gerne vil være. Når de finder ud af det, går det op for dem, at hverken Brad Pitt, 100.000 mere om måneden, et hus på strandvejen og en ferrari i indkørselen ikke er det der gør dem mere lykkelig – det bare en del af kagen. Det der gør dem lykkelig, er friheden til selv at bestemme og gøre hvad der passer dem – vel at mærke inden for landets love og regler.

 

Jeg elsker begrebet rollemodeller. Der er gode og dårlige rollemodeller, og dem kan man spejle sig i, og sige ”Hvad gjorde de, for at nå derhen hvor de er i dag?” Hvad virker og hvad er knap så smart, og lade sig inspirerer. Ikke at man skal lave en tro kopi, for det gavner ingen.

For at blive mere lykkelig, så prøv følgende:

·         Hvad gør dig glad?

·         Hvad er din drøm? Hvis du havde ubegrænset muligheder, til at gøre præcis hvad du har lyst til, hvad vil du så lave?

·         Hvordan vil din drøm berige andre?

·         Hvordan er din situation nu? – Og hvor vil du gerne hen?

·         Hvad er dit næste skridt for at realisere din drøm?

·         Hvad skal der til, før at du kan tage det næste skridt? Er det bare at gøre det? Er du villig til at bede om hjælp? Kræver det en form for uddannelse? Skal du på et kursus eller til et foredrag?

·         Hvad står i vejen for opfyldelse af din drøm? Hvad eller hvem kan hjælpe dig med, at gøre vejen ren?

Når Før man er motiveret, er det 100.000 gange lettere at flytte sig fra A til B, og motiveret bliver man når man har drømme der stemmer overens med ens passion. Lykken kommer som et resultat af, at du følger din passion og realisere din drøm. Når du lærer at leve dit liv ud fra passion og drømme, så vil lykken komme i et naturligt flow deraf – OG resultatet af dine drømme og ønsker vil følge med i flowet. Hvis du f.eks. vil være økonomisk uafhængig, skal du følge din passion, og pengene vil trille ind.

Jeg Jeg oplever personligt, at når jeg laver det jeg er passioneret omkring; At guide andre til at blive mere lykkelige, så bliver jeg lykkelig. Fordi at jeg giver lidt af min viden, til at hjælpe en anden på vej. Det gør mig glad.

 

Håber min blog vil inspire nogle til at følge deres passion og være motiveret omkring det, for at blive mere lykkelig.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan bliver du lykkelig: Passion + Motivation = Lykkelig