Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Stå fast og se livet udfolde sig

Se på et gammelt højt og kraftigt træ med en pragtfuld krone – urokkeligt trods stormens rusk og naturens andre påhit. Det står der med ar på barken, som vidner om episoder, hvor træet er blevet såret på den ene eller anden vis. Alligevel står det der – træet i al sin pragt og med al sin visdom – visdom, som det har opnået ved bare at være.

Træet ved, hvornår det er tid at trone – og hvornår det er tid at hvile. En evig cyklus mellem at spire – blomstre – og give slip – og hvile. Det står der igennem enhver cyklus – holdt af sine dybe rødder. De rødder, der hjælper det til at klare både at lade spire – blomstre og give slip. De rødder, der holder fast trods hårde efterårsstorme og frossen jord.

Dette træ er dig! Også du har ar på din bark – ar som på forunderlig vis vidner om tidligere traumer. Og du har sår – sår som stadig bløder – sår, som også bliver til ar – vidnesbyrd om, at du har levet. Måske er det lige nu, du går igennem et af de hårde traumer, der giver sår og siden ar på din bark. Måske føler du uro - stress og bekymring – måske føler du frygt – måske føler du sorg – måske føler du opgivenhed.

Alligevel er du som træet – hvis du ønsker det! Også du har potentialet til at stå imod – til at give slip – til at hvile. Hvile i tillid til, at du igen vil spire og blomstre i fuldt flor.

Ligesom træet – gror du ring på ring på ring af visdom – erfaring – tillid - ro.

Ligesom træet har du mulighed for at lade livet udfolde sig og følge din cyklus.

Når blot du forstår at stå fast på dine rødder – så fast, at selv ikke den hårdeste vinterstorm kan vælte dig. Det træ, som bærer den smukkeste og mest pragtfulde krone – er træet med de dybe, kraftige rødder og det brede netværk.

Dette træ er dig – hvis du vælger det!

Bestræb dig på at lade dine rødder gå dybere – endnu dybere ned i Moder Jord – ned til næringen, forankringen og visheden om, at på trods af mørket lige nu – er du på vej mod lysere tider.

Lysere tider– som igen vil få din krone til at trone!

Alt er godt!

Namaste

Reikimester Esther Økær

 

PS: Klik her, hvis du ønsker inspiration til en nem og effektiv jordforbindelsesøvelse

22 år med Reikikurser og sessioner - www.reikihealer.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stå fast og se livet udfolde sig v/ Esther Økær