Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Modløs? – det er der ikke noget at sige til

Mange føler sig trykket i deres sindsstemning – uden helt at kunne sætte ord på, hvad årsagen er til det. Måske viser det sig i deres kommunikation med andre, når de vender det ud ad som aggressive bemærkninger eller vredesudbrud. Eller de vender det indad, så det føles som en tung dyne af tristhed.

Hvad er så årsagen til denne modløshed?
Årsagerne til modløshed kan naturligvis være forårsaget af faktuelle omstændigheder i ens liv: Sygdom, død, skilsmisse, arbejdsløshed, konkurs eller usikkerhed for fremtiden i det hele taget. Det, som mange måske ikke tænker på, er, at vi også alle sammen påvirkes af det, som vi kalder ”den kollektive bevidsthed”. Den kollektive bevidsthed dannes af alt det, som vi alle sammen ”sender ud”: Vrede, had, raseri, tristhed, depression, bekymringer, angst osv. Listen er meget længere, så de nævnte er kun for at give eksempler på, hvad den kollektive bevidsthed kan fortættes af negativt.

Indenfor de senere par år er dette tunge felt blot blevet forstærket. Dette blandt andet også, fordi der kan være tale om en synergieffekt, så jo mere der ”puttes ind” i det tunge felt – jo mere får vi som enkelt individ tilbage igen – og sender tilbage igen – osv. osv.

Kan vi så gøre noget for at "lette" den kollektivbevidsthed?
Ja – heldigvis er der noget, som vi kan gøre hver især – altså også som enkeltindvider. Det er sådan, at ja – vi ”fodrer” den kollektive bevidsthed med vores tunge energi og vice versa – men vi fodrer sørme også den kollektive energi med mere positivladet energi. Og jo mere positivt ladet energi der kommer ind i den kollektive bevidsthed – jo mere letter den tunge energi til vores fordel.

Nu kan det selvfølgelig være lettere sagt end gjort at fodre den kollektive bevidst med positivt ladet energi – men som sagt er det helt klart muligt.

Hvad kan vi selv gøre?
Jo mere vi gør for os selv af gode ting – jo bedre får vi det. Og jo bedre vi får det – jo mere positiv energi sender vi ud til den kollektive bevidsthed. Og mere mere positiv energi vi sender ud til den kollektive bevidsthed – jo mere letter den fortættede tunge energi, så vi begynder at få positiv energi tilbage

Hvordan gør vi det så?
Der er mange måder, vi kan lette vores egen energi på. Her er nogle enkelte forslag:

Meditation
Mindfulness
Dans
Sang
Skrivning
Maleri
Omgås positive glade mennesker
Gå ture i naturen
Terapi
Coaching
Healing
Soul Body Fusion

Hvordan kommer vi så i gang med det?
Som regel skal vi anspores af et eller andet, før vi kan få ”taget os sammen”. Tro mig, der skal nok komme kodeord, som får dig til at tænke: Ok – måske er det nu, at jeg skal gøre noget for at få det bedre, så jeg kan bidrage til, at vi alle sammen får det bedre.

Lad os alle sammen være med til at løfte energien i den kollektive bevidsthed. Det er aldrig for sent at starte!

Hvem ved, måske anspores du af netop denne blog?

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Modløs? – det er der ikke noget at sige til. Læs mere