Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

"Husk, at livet er en gave. Og du skal leve det lige nu"

Husker du at leve livet hver eneste øjeblik? Eller har du nogle forventninger til, hvordan livet "burde" være, før det er "godt" for dig?

Overskriftens smukke, meningsfyldte og kloge ord er direkte citeret fra Master Fatman. Efter sigende nogle af de allersidste ord fra denne smukke sjæl. 

Vi kan lære meget, hvis vi virkelig tager hans sætning helt ind. For han forstod at livet fuld ud til det allersidste øjeblik.

Livet er en gave
For livet er virkelig en gave, som mange af års desværre tager for givet. I stedet for at se gaven, har vi travlt og stresser rundt for at nå fremtidige mål. Husk, at et mål er fremtidigt, selvom det blot ligger en time eller mindre frem i tiden.

Nej nej - jeg siger ikke, at vi ikke skal have fremtidige mål. Vi skal bare lære, at hvert eneste øjeblik er dyrebart.

Vær mere til stede i dit liv
Dette går lidt i tråd med det, jeg skrev for et par uger siden med vores online-samfund. Her opfordrer jeg bl. a.  forældre til at være mere til stede i samværet med deres børn. 

Men det gælder ikke blot i samværet med vores børn - men i hvert eneste aspekt af livet. 

Start med at nyde din dag lige nu og her
Du kan starte med at nyde, at du endnu engang er vågnet op til en ny spændende dag i dit liv. Du kan nyde din morgenkaffe, i stedet for at tage den med i thermokruset i bilen. Du kan vente med at være online, til du er helt fremme på jobbet. Og sådan tager du øjeblik for øjeblik - og nyder bare at være.

Jamen, livet er jo ikke godt hele tiden
Nej, det siger jeg heller ikke. Livet bringer os hele tiden udfordringer. Mange føles så store, at de ikke at til at bære. Hvis du kommer godt igennem en hård udfordring, vil du komme stærkere ud, end du var før. Måske vil dette gøre, at du forstår, at livet er en gave, som du skal nyde hvert øjeblik.

Bare jeg vandt i lotto, så ville jeg blive lykkelig
For rigtig mange mennesker betyder det noget, at der står en stor sum på bankkontoen. En mængde penge, der gør dem i stand til at købe alverdens materielle goder. Andre drømmer om at vinde de mange millioner i lotto, der vil gøre deres liv ubekymret (....!!??...) 

For nogle år siden talte jeg med en far, der netop havde mistet sin 23-årige søn til cancer. Faderen fortalte mig, at de havde stået hele familien samlet rundt om sønnens hospitalsseng og talt om, at de rigtig gerne ville vinde en masse penge i lotto. Den unge mand havde stille afbrudt dem fra sengen:

"Jeg ville bare gerne have lov til at blive ved med at leve".

Den scene har brændt sig fast i min hukommelse. Den siger ligesom det hele, synes jeg.

Livet ER en gave, som den kære Master Fatman sagde. Husk nu at lev dit liv fuldt ud hvert eneste øjeblik og behandl det med kærlighed og respekt.

Du fortjener det allerbedste - så tag imod gaven!

Hav en fantastisk weekend - Livet venter på dig!

 

Kærlig hilsen 

Reikimester, Healer og Coach Esther Økær

Esthers fredagsblog

www.reikihealer.dkwww.inkahealer.dkwww.circleoflight.dk

 

 "Husk, at livet er en gave. Og du skal leve det lige nu" R.I.P. Master Fatman

 

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Husk, at livet er en gave. Og du skal leve det lige nu"