Reikimester - Healer og Coach

Hvor fredfyldt er du i dit hjerte?

Hvis du har fred i dit hjerte, har du helt sikkert også fred i dit sind. De to dele følges ad. Uden sindsro - ingen hjertero. Gad vide, om du ved, hvor betydningsfuldt det er, at netop du har fred i dit hjerte? Er du mon klar over, hvilken smittende effekt, det kan have på dine omgivelser? Her mener jeg ikke blot dine umiddelbare omgivelser – men i et omfang af meget højere dimensioner.

Turbulens giver stress og ufred i hjertet
Vi går igennem turbulente tider i øjeblikket, som ikke kan undgå at påvirke os på de indre planer. Derfor kan det være svært at opretholde fred i hjertet. Hvis du synes, at det lyder lidt højtravende, at jeg skriver fred i hjertet, kan du kalde det indre ro, som du sikkert kender fra f.eks. mindfulness og meditation. 

Rundt om i verden foregår der mange ting, som ikke just gavner den indre ro. Der er mange steder, hvor der ikke hersker fred. Krige, terror, religionskæmpere, nabostridigheder, familiestridigheder, parforholdsstridigheder, venskabsstridigheder osv. Alle former for ufred kan forårsage stress og uro inden i os og smitte af på vores omverden. Dermed modarbejdes den indre fred, vi alle higer så meget efter, hvad enten vi er bevidste om det eller ej. 

Test, om du er fredfyldt i dit hjerte
Sid stille ned med lukkede øjne. Vend din opmærksomhed imod dit hjerte. Hvordan føles det? Kan du virkelig "fornemme" dit hjerte? Måske mærker du en glæde i hjertet som champagnebobler? Måske mærker du tristhed? Hvis det første er tilfældet, kan jeg godt afsløre, at du formentligt allerede er fredfyldt i hjertet. Hvis det andet er tilfældet, har du noget du kan arbejde med. 
En stensikker indikartor for, at du ikke er fredfyldt i hjertet, er hvis du har problemer med at fastholde dit fokus på din hjerte (hjertecenter). Hvis du med det samme ryger tilbage til hovedet - f.eks. med analyse eller tankemylder, har du ikke fred i hjertet. Heldigvis kan du træne dette. (se forslag længere nede).

Hvordan opnår vi så denne fred i hjertet / indre ro?

Se til dette spørgsmål er der et utal af svar, så jeg kan ikke påstå, at jeg kan komme med den ultimative løsning. Men lad mig nævne et nogle få muligheder:

- Meditation og Mindfulness
- Gåture i naturen og ved vandet
- Male, tegne, skrive
- Coaching og samtaleterapi
- Healing
- Soul Body Fusion®

Sandt er det, at hvis du fremhersker fred i DIT hjerte, vil det påvirke både dig selv, dine nære og fjerne omgivelser. Og jo flere af os, som har fred i hjertet, jo mere vil det give resonans til andre – og ultimativt give fred til hele menneskeheden. 

Er det ikke værd at tragte efter?

En lille øvelse, som måske kan hjælpe dig på vej:

Sæt dig ned på et stille og roligt sted
Hav fokus på dit hjerte og din vejrtrækning
Hver gang du ånder ind – indånder du fred
Hver gang du ånder ud – udånder du stress

Gentag indeni dig selv: Fred ind – Stress ud – mens du trækker vejret.

Vær med til at gavne freden i hele verden – selv en dråbe i havet kan generere ringe i vandet

Namaste 

Reikimester Healer Coach og Soul Body Fusion Teacher

Esther Økær

 

 

Læs om healing her
Læs om Soul Body Fusion
® her
Læs om Meditation og Mindfulness her

 

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Har du fred i dit hjerte? blog af Esther Økær