Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Lær kunsten at give slip

Kunsten at give slip kan være svær at mestre. Også selvom man er klar over, at det kan være nødvendigt for at give plads til noget andet. Indimellem kommer livet så med nogle tegn, som ikke er til at misforstå.

Når livet tvinger en til at give slip
Således skete det for mig for nyligt. Jeg synes ellers, at jeg er blevet meget god til at afslutte og give slip på relationer/ting osv. Men det var først den dag, hvor der blev banket på min dør i din ejendom, jeg bor i, at jeg for alvor blev klar over, at jeg stadig manglede lidt.

Der var nemlig opstået en ildebrand i vores fælles kælder, som havde bredt sig alle kælderrum. Dette betød, at selvom intet i mit rum var brændt, var der røgskader.

Inde i mit hoved lavede jeg en hurtig inventarliste og konkluderede, at der egentlig ikke var så meget, jeg var ked af at have ”mistet”.

Magi
I forbindelsen med oprydningen skete der en hel del magiske ting hos mig. Jeg åbnede kasserne og ud af 100-vis af andre ting fløj et foto af en ex-kæreste, som af ubegribelige årsager stadig lå i min kælder. Da det ikke var glade minder, som strømmede ind i mig ved synet, var jeg klar over, at der stadig var en stump, jeg ikke havde givet slip på. Og det endda selvom det var mange år siden, det forhold blev afsluttet. Det fik mig til at gå dybt ind i mig selv, hvilket jeg ikke skal gå dybere ind i, hvorefter jeg lavede en lille ceremoni, hvor jeg fik givet fuldstændig slip på det minde.

Erkendelse
Se det var kun en af de erkendelser, jeg fik i forbindelse med oprydningen af mit kælderrum. En anden – måske mere jordnær – erkendelse var: Wow – hvor havde jeg mange ting, som jeg havde troet, at jeg ville få brug for på et eller andet tidspunkt – men i virkeligheden havde glemt, at jeg havde. Jeg opdagede, at jeg overhovedet ikke havde brug for noget som helst af det, som havde ligget i kælderen.

Transformation
At en kælder kan symbolisere underbevidstheden er de fleste læsere sikkert klar over.

Derfor blev det for mig en dejlig rensende og transformerende oplevelse, da jeg sammen med en af mine sønner tog på genbrugspladsen og smed tingene ud.

Jeg skal lige tilføje, at det tog sin tid, fordi jeg gjorde mig umage med at sige ordentligt ”farvel og tak” til hver eneste ting. (Tak for tålmodigheden søn).

Bagefter følte mig lettet på alle planer – mere levende, end jeg havde gjort i lang tid.

Relationer, situationer, tanker, emotioner eller fysiske ting
Det er vigtigt at få givet slip hvad enten det handler om relationer, situationer, tanker, emotioner eller materielle ting. Når noget ikke længere tjener dit højeste formål i livet, er det nødvendigt at slippe enten rent fysisk eller symbolsk.

Ved at give slip – giver du plads til noget, som er endnu bedre for dig.

Er du parat til at give slip? 

PS:
For god ordens skyld skal det tilføjes, at ildebranden kun fortærede materialistiske genstande. Alle mennesker og dyr slap uskadt.

Kærligst Reikimester, Healer og Coach Esther Økær

www.reikihealer.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kunsten at give slip kan være svær at mestre. Læs mere