Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Er du parat til at droppe ”Jeg skal lige”?

Måske er der anden konsekvens af Corona-krisen, som ikke bliver nævnt i Nyhederne.Måske er dette din invitation til endelig at at droppe "jeg skal lige".  Endelig er der mulighed for at kreere mere nærvær og rent faktisk ligge karriereræset lidt på hylden.

Vi går alle igennem en kaotisk tid, som minder vores forældre eller bedsteforældre en del om anden verdenskrig. Selvom det er vigtigt, at vi ikke drives af frygt, som kan være farligere end Corona Virus (firmalukninger, fyringer, etc.), er vi nødt til at bære vores del af ansvaret. 

Hvad kan vi lære af denne situation?

Coronavirus situationen kan dog være med til at lære os noget meget vigtigt, som mange måske har ”glemt” i vores stressede og ambitiøse karriere-samfund. Her tænker jeg på de nære værdier såsom familie, dyr, natur osv. Samtidig kan det også lære os alle at stå sammen som samfund. 

Øget nærvær
Pludselig har vi muligheden for at være mere nærværende – undtagen måske når vi ”lige” skal checke de seneste nyheder vedr. Coronavirussen.

I disse tider er der ingen grund til at skulle ”lige” noget som helst. Nyhederne om Coronavirus kører i øvrigt hele tiden. Så vi går ikke glip af noget som helst, når vi vælger at være mere nærværende overfor vores kære. Med mindre vi vælger at slukke for nyhederne og leve i nuet.

Dette er din store chance
Dette er i virkeligheden vores store chance for at slippe ”jeg skal lige”-adfærden. Jeg har selv øvet mig på dette i et godt tykke tid - måske endda hele livet. (Med større eller mindre held).

En dag gik det op for mig, at jeg tænkte og sagde ”Jeg skal lige….” lidt for ofte. ”Jeg skal lige gøre det, så kan jeg meditere bagefter”. Og så skal jeg i øvrigt også lige det først. Eller: ”Kan du ikke lige hjælpe mig med……?”.

Der behøver ikke at være et ”jeg skal lige”
Det er tid at lære, at der behøver at være et ”Jeg skal lige…”. Hvis vi siger eller tænker ”Vi skal lige…” mange gange i løbet af en dag er der en stor risiko. Vi, risikere, at vi ikke når frem i tide til det, som det hele i virkeligheden drejer sig om - hvad enten det handler om meditation - at lege med vores børn og børnebørn - tale med ægtefællen eller kæle for hunden eller gå en tur i naturen.

Grib chancen nu til at ændre adfærd
Så grib chancen nu. Hver gang du opdager, at du er ”kommet til” at sige ”jeg skal lige”, kan du skynde dig at rette sætningen til noget positivt. Eller endnu bedre: Tag en ny beslutning og beslut dig for, at du har naturligvis tid til at lytte til dit barn, før du ”lige” gør det andet.

Og husk også "lige", at du ved at lade være med at lade dig drive af masse-frygt - kan komme ud af alt dette her ikke kun med et øget nærvær - men også en større følelese af suverænitet på de indre planer.

Nu skal jeg "lige" uploade denne blog. 

Kærlig hilsen og Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær

 www.reikihealer.dk

 

 

 

 

 

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Corona virus - er du parat til at droppe ”Jeg skal lige”? Læs mere