Tilgiv dig Fri

Verden er i forandring. Mennesker oplever større og større frustration og går ned med stress, angst og depression og hvis vi skal tro på profetierne så bliver det bare værre og værre. Der bliver talt meget om 2012 og om at der kommer til at ske et energiskift her på planeten. Vi kan allerede se det på det stigende antal af tsunamier og jordskælv mv. Det siges at der kommer stærkere og stærkere energier ned over os, nogle af os kan allerede mærke det. Det kan nogen gange føles som om at hjernen kører derudaf med 180km i sek. – og at man pludselig bliver ramt af stress eller uro uden at vide hvorfor.

Min overbevisning er at hvis du ikke lærer at tilgive, så vil du få meget svært ved at klare dig i den nye tid der kommer. Når der er ting vi ikke har tilgivet, vil vi have svært ved at være tilstede i nuet, have svært ved at være i kærlighedsenergien, og have tillid til fremtiden. Hvis vi ikke har tilgivet vores fortid, vil vi have negative forventninger om fremtiden og til os selv og andre, fordi vi har flere forskellige programmer kørende på én gang.

Kærligheden har sværere ved at trænge igennem til os, og vi har sværere ved at få kontakt med vores egen indre kærligheds energi.

Det er ligesom med din PC. Hvis du har mange programmer kørende på én gang, så tager alting meget længere tid og nogen gange så går det hele bare i stå og man må bruge Ctrl+Alt+Delete og starte op igen og måske er det det, der skal ske og måske er det det der allerede er ved at ske. Men uanset hvad der kommer til at ske i 2012, så tror jeg bare at vores liv bliver lettere hvis vi lære at tilgive, og gør det til en vane at få det ud af systemet hurtigst muligt.

Kærlig hilsen
Regine

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Enig, enig,.. i at tilgivelse sætter dig fri. At tilgive sig selv og begynde at elske sig selv er første skridt mod frihed. Så enkelt... og så svært for mange. 

Kh. Lykke

Fred i sindet, ro i kroppen og overblik i hverdagen. Læs mere