Mange gir’ andre ”iltmaske” på først og er ved at dratte om selv – flere kunne vælge sig selv først

Hvordan ilter, nærer, ærer - du dig selv? Du enten tilfører eller dræner dig selv hver dag…Ikke så rart at tænke på – specielt når man kender den drænende del alt for godt.  

Har du stået ansigt til ansigt med den dinglende iltmaske, blir’ det helvedes konkret med den livsnødvendige næring. Det gør vi forhåbentlig ikke så ofte – men hold da billedet op på din nethinde, og se det for dig. Hvad gør du, når ungerne leger og alt egentlig ånder fred – sætter du dig med den kop te og trækker vejret bare et øjeblik. Eller tonser du igennem stuen med armene fyldt med legetøj, vasketøj, arbejdstøj og kaster ind i skabe og skuffer, så du igen kan få øje på farven på dit gulv?

 

Dagene, ugerne, årene går og du føler en voksende vrede ved at det du elsker allermest – det du brænder for har en tendens til altid at ligge et eller andet sted hensyltet i en gammel bunke længst inde i skabet. Du har omsorgsfuldt placeret iltmasker på alle andre og sørget for at de var veltilfredse og velnærede – men din egen kom du bare aldrig til.

 

Inden du dratter om som følge af manglende selvomsorg – se da filmen for dig hvor du vælger at gi' dig selv ilt først – lige nu:

Du flår skabet op – rydder alt andet af vejen, griber fat i den inderste, helligste bunke – DIN STØVEDE BUNKE MED DET DU ALLERHELST VIL BRUGE DIN TID PÅ…Mærk ilten – helt nede i lungerne, nu trækker du vejret igen – du har givet dig selv liv. 

Kærlige tanker

Benedikte Isabelle Aviaja Aggerholm

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mange gir’ andre ”iltmaske” på først og er ved at dratte om selv – flere kunne vælge sig selv først