Kærlighed uden kamp for den vågnende kvinde

Kan du ikke få det du ønsker i dit parforhold? Så er din mand måske forvirret - og vred.

En forvirret mand kan ikke give dig dét, du har brug og længes efter i jeres forhold.

 

Nogle gange opdager vi det ikke, andre gange gør vi.

Da jeg opdagede det, og hvad det virkelig indebar, kunne jeg endelig give mig selv lov til at få den viden, det lærte mig at få både ham og mig til at føle os trygge, attråede og anerkendte i forholdet.

 

Kender du det...

Kender du det der med, at man føler sig vred på sin partner, sådan hvor man også svinger lidt mellem hævngerrighed og håbløshed? Men altså vred, såret, afvist eller gal, sådan lidt blandet med frustration.

Jeg gør - eller gjorde. Og jeg har brugt meget tid på at være i den  drænedne tilstand og jeg må indrømme, at jeg har brugt lige så meget tid på at angribe min partner med sådan en slags frontal angreb, hvor jeg slyngede om mig med anklager:

DU kan ikke rumme mig, DU sårer mig hele tiden, DU hører ikke hvad jeg siger, DU….(fyld selv ind).

Indimellem kunne jeg også godt finde på at komme med en lille psykologisk analyse af hans adfærd. Og jeg serverede den for ham – selvfølgelig. Der skulle da nok hjælpe på vores kommunikation. (Or not!!).

Lidt pinligt synes jeg selv i dag. Samtidig har jeg også stor stor medfølelse for mig selv, for jeg anede ikke mine levende råd. Jeg var simpelthen og kort og godt – lost. Med stort L. Som i Lost. Og det påvirkede min livskvalitet. Det er sikkert som ammen i kirken. Dengang var jeg bare for forvirret til at se det. Sammenhængen altså.

Og jeg kunne slet ikke komme til bunds i mig selv og finde ud af hvad det EGENTLIG var, jeg gerne ville kommunikere til ham. Udover at jeg synes han var en R..  (Heldigvis elsker han mig stadig).

 

Det eneste jeg kunne mærke:

Det eneste jeg sådan kunne mærke, var en masse forvirrende og modsatrettede følelser og energier inden i. Ikke hele tiden selvfølgelig, men med regelmæssige mellemrum ”groede og spirede” alt det her inden i mig. Og når det kom, blev jeg også bange, fordi jeg ikke bare kunne få det til at gå væk. Eller ”bare” kunne opføre mig ordentligt. Men det kunne jeg altså ikke.

Samtidig undrede jeg mig også over mig selv. For egentlig synes jeg jo jeg var et rimelig kvalificeret menneske: jeg er psykoterapeut, og coach og meget andet og jeg har arbejdet med mennesker i mange år.

AVV, det var også pinligt, for jeg synes jo egentlig at jeg burde kende ”løsningen”. Men alle de værktøjer jeg havde med mig, de virkede altså ikke lige så godt, når det var mig selv, der var på glidebane. 

 

Min partner ledte mig på vej - selvom det gjorde ondt:

Det var faktisk min partner, der gav mig det første clue til at jeg begyndte at kigge med andre briller på dynamikken i mit parforhold. Og på min egen rolle. Og på hvordan jeg ikke holdt særlig meget af mig selv, hvis jeg ikke lige syntes jeg kunne ”opføre mig ordentligt” og være en sød pige.

En dag sagde han: ”Helena” (når han bruger mit navn på den måde, ved jeg, at der er alvor på vej). ”Jeg kan ikke finde ud af, hvad det er der mangler i vores forhold.

Jeg har prøvet alt og jeg har siden vi mødtes, prøvet at regne ud, hvad der skal til for at vi ikke opfører os som fjender over for hinanden, når the going gets tough. Men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere. Jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre dig glad og lykkelig. Og jeg føler, jeg er ved at give op. Også fordi jeg ikke kan holde til dine angreb, din hovedløse vrede og det, at jeg åbenbart gør alting galt”.

Det gjorde ondt....

Nu havde jeg jo gået her og egentlig synes jeg var berettiget til at mene, at det meste af al den dårlige kommunikation og afstand mellem os, var hans skyld.

Og så står han der og siger, at han faktisk havde kæmpet bravt ved min side og prøvet alverdens ting for at gøre mig lykkelig. Og glad. Og tilfreds med ham.

Den sved. Jeg var helt paralyseret kan jeg huske. Og jeg var nødt til at trække mig ind i min kvindehule. Og derinde skal jeg lige love for, at jeg kom ud på The Lonely Følelses Highway: skamfuld, frådende, selvretfærdig, forladt, rædselsslagen, krybende, needy, selvværdsløs og VRED. Og bare sådan generelt; det kan han bare ikke tillade sig.

Men jo, det kunne han. Selvfølgelig kunne han det. (Egentlig savnede jeg jo også, at han mødte mig med maskulin styrke og tydelighed – og kærlighed, som det jo var).

 

Jeg måtte give slip - og gå en ny vej:

Og lige pludselig en dag, da jeg sad der allermest tom og kærlighedsfrustreret, så skete der noget.

Jeg accepterede det. Det hele. Alle de der ”Jeg vil gerne have i går væk, så jeg kan være en perfekt og god pige” følelser, der rasede rundt inde i mig. Jeg opgav at gøre modstand og lod dem skylle ind over mig, mens jeg tudede og hele kroppen vred sig.

Og bagefter følte jeg bare total kærlighed og medfølelse med mig selv. DET var stort.

Og medfølelse, med ham (selvom det tog et stykke tid, før jeg turde indrømme det).

Den oplevelse var startskuddet til udviklingen af ”A Womans Heart” – Kærlighed der føles rigtig.

 

Min forståelse blev lige pludselig vendt på hovedet:

Og det var også der, jeg begyndte at forstå noget meget, meget vigtigt omkring vrede, og forladthed og "væggen af uenighed", manglende connection og manglende tiltrækning.

Og noget vigtigt omkring hvad det vil sige at være en High Value kvinde i kærligheden - en kvinde, der ved hvordan hun får det bedste (og ikke det værste) frem i sin mand. Og hvordan hun bliver stående, helt autentisk for sig selv og sne behov.

Mest af alt forstod jeg nok, at en forvirret og angrebet mand, ikke kan give dig hvad du har brug for. Heller ikke selvom han virkelig gerne vil.

Jeg vil også afsløre noget for dig omkring min partners reaktion på mig, mens jeg sad der og følte mig allermest fortabt og minus attraktiv – og det er garanteret ikke hvad du tror. Få historien ved at skrive dig op HER.

Stadig i tvivl om, om det her er noget for dig?

Du lærer også hvordan du med kvalitetskommunikation kan få både dig om ham til at føle sit connectede, sete og anerkendte.

Og hvordan du bliver magnetisk tiltrækkende over for din partner (Også ham som ikke er dukket op endnu – men det er altid godt at være forberedt, ikk :-)

Kærligst Helena.

A womans Heart - Kærlighed der føles rigtig

 PS: Dater du? Måske er det HER det du mangler?

 

__________________________

Helena Maria. Specialist i feminin livskraft og essens, det maskuline og og partnervalg.

https://www.awomansheart.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Når manden er forvirret i parforholdet. Læs mere