Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Ved du heller ikke præcis, hvad du vil?

- Og lader du den ene dag tage den anden med det vante liv, du kender? Så er du ligesom rigtig mange andre mennesker, jeg har mødt. Men det er virkelig vigtigt at finde ud af, hvad du inderst inde gerne vil med dit liv. Lad mig forklare:

Alt for mange lader sig stoppe af, at en stemme indeni fortæller dem, at det ikke kan lade sig gøre. Nogle mennesker tænker, at det er pengene, der mangler. Andre, at de ikke har tid. 

Problemet bag problemet

Problemet bag er ofte, at folk ikke tror, de har fortjent et godt parforhold eller et arbejdsliv, der passer til netop dem. Det gør lidt ondt at tænke på drømmen, og mange stopper sig selv. 

Men det er vigtigt at turde blive ved med at drømme og bruge sin fantasi, akkurat ligesom da vi var børn. De mennesker, der lykkes med tingene, er typisk dem, der tør holde fast i drømmen. 

En øvelse

Prøv i dag at skrive alt det ned, du ønsker dig og drømmer om. 

Gentag skriveøvelsen mindst en gang om ugen. Måske opdager du at drømmen udvikler sig og bliver mere konkret. 

Resultatet af øvelsen vil være, at du fodrer din bevidsthed og din underbevidsthed med nye indre billeder og tanker. Det vil hjælpe dig med at finde de muligheder og chancer, du har brug for - for at nærme dig det liv og den følelsesmæssige tilstand, som du gerne vil nå frem til. 

Vil du gerne inspireres endnu mere til at nærme dig det liv, du inderst inde ønsker dig, men lige nu forekommer lidt urealistisk? Tag med på mit gratis webinar, som løber over tre aftener (den 25.-27. oktober 2023). 

Tilmeld dig det gratis webinar på hjemmesiden: www.terapidervirker.dk - og find det under "Gratis". 

Kh Kasha

 

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Ved du heller ikke præcis, hvad du vil?