Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Utilfreds?

En del mennesker går rundt og er utilfredse. Det gælder måske også dig?

Utilfredshed kan være et “kald”. Et kald fra universet, hvis man tror lidt på det spirituelle. Ellers kan du også bare opfatte det som, at du ikke lever dit liv fuldt ud.

Ifølge Law of Attraction, som du måske har hørt om, handler det om at arbejde på dit selvbillede. Du kan ikke opnå større resultater, end dit selvbillede giver dig lov til. En stor del af dit selvbillede ligger i underbevidstheden og styrer og kontrollerer dit liv. Inspireret af Bob Proctor kalder jeg det også vores “paradigme”. 

Det styrer dit liv mere end du aner

Et paradigme er et mentalt program, der har næsten fuld kontrol over vores vanemæssige adfærd, roller og mønstre. Tidligere har jeg kaldt det indre barn-arbejde, hvor fx følelsen af ikke at være god nok kan føres tilbage til da du var barn. Men ved at arbejde med dit indre paradigme gør du mere end det. 

Ved at arbejde med dit indre paradigme forstår du, hvordan du får mere kontrol over dit liv, et mere positivt selvbillede og hvordan du bedre kommer gennem din angst trin for trin - og ændre det selvbillede du har i dag. Det vil gøre det lettere at opnå de drømme og ønsker du har til dit liv. 

Det er i høj grad frygten og din tvivl på dig selv, der holder dig tilbage og gør, at du bliver i din tryghedszone. 

Bob Proctors har hjulpet millioner verden over med sit udviklingsprogram “Tænk dig til resultater”, så både privatpersoner og virksomheder oplever vækst og succes. Jeg har lært af ham og har den nyeste viden inden for transformativ terapi (det er terapi og coaching, der virkelig skaber forandring).

En simpel øvelse

Jeg vil invitere dig til at følge disse 6 trin for at forstå lidt mere af din eventuelle utilfredshed - og hvad der skal til for at ændre på den. Det giver dig samtidig en lillebitte smagsprøve på, hvordan jeg arbejder:

1. Hvad er du utilfreds over i dit liv? Hvad mangler du?

 

2. Hvordan vil du gerne have det? Prøv at tillade dig at drømme stort.

 

3. Er du klar til at løbe en risiko? Tør du åbne dig for det, du drømmer om? Og vide at du kan blive afvist, svigtet eller lidt tab? Vær bevidst om den risiko. Er du klar til at løbe den risiko, som kan være en del af livet?

 

4. Du får dybest set, de resultater du tror på er mulige. Din tro på mulighederne bygger på dit selvbillede. Hvad tænker du dybest set at du er værd og fortjener? Hvordan ville det være at tænke, at du fortjener at få din drøm opfyldt? Sid lige et øjeblik og mærk hvordan det føles, som hvis det allerede er sket.

 

5. Hvad står i vejen for at have et positivt selvbillede? Måske gamle dårlige oplevelser? Andre der har fortalt dig, at du ikke var OK? Måske fik du meget tidligt en rolle, hvor du altid skulle præstere rigtig meget,  være den stærke eller den, der altid sørgede for de andre.

 

6. Hvilken lille vane kunne du tage fat på at ændre for at få et bedre selvbillede, mere selvrespekt og dermed tiltrække det, du ønsker dig? (Måske mindre tid på mobilen og til gengæld læse i en inspirerende og nærende bog, gå en tur eller andet, du har brug for og drømmer om..?)

 Vil du forstå mere om, hvordan jeg arbejder, så kig nærmere på på hjemmesiden her:

 https://terapidervirker.dk/

Jeg afholder en gang imellem gratis webinarer, hvor jeg fortæller mere om, hvordan du kan forandre din utilfredshed til større glæde og styrke, så du bedre kan stå op for dig selv. Hvis du skriver dig op til mit nyhedsbrev, får du automatisk inspiration. 

https://terapidervirker.dk/tilmeld-nyhedsbrev/

Kh Kasha

 

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Utilfreds - så tag disse 6 trin for at forstå lidt af din utilfredshed