Blogger og Hverdagsfilosof

Året der gik Gak Gak - en personlig status

"Sjældent får man hvad man ønsker, men altid hvad man har brug for"
Er du sød og smække en lynkineser i rumpedutten på ham Kloge Åge der sagde det? Ja, jeg er en af de dèr der ser en mulighed for læring i alt - og bevidst bevæger mig derhen hvor det regner, for at få det hele med. Til gengæld synes jeg det sutter, når jeg ubevidst bevæger mig derhen hvor det regner. Så er det man får lyst til at stikke de kloge citater op hvor solen aldrig skinner, ikke sandt? Jeg har betalt dyre lærepenge-pakker i det forgangne år!

Nytårspagt for 2014
- Højtideligt forseglet med et lysende ritual af dyb intention og perlende Crèmant, svøbt i tætte venindebånd. Jeg skød 2014 ind med stjerneklart fokus på fire fantastiske udviklingsmuligheder i mit liv, på krop, sind, ånd og skygge. Min intention var sat på at:

           1. Slippe udtjent relation der viste min (mangel på) værdighed.


             Tjek!

           2. Tage værdigheden hjem og leve mit livsformål.
            Tjek! (Det er løgn! Jeg øver linedans mellem frygt og flow :) ) 

           3. Lære økonomisk overblik og ansvar (gab)
            Tjek! YES, Jeg gjorde det!

           4. Fokus på mere næring, yogatræning og mindfulness meditation.
            Tjek...hmm...nej, godt på vej, men der er plads til forbedring!

Sjældent får man hvad man Ønsker...€#*!!
Ambitiøst sendte jeg fire heste afsted. Nr 1. var i super god form, røg i mål som den første.
 Nr. 3 kom lidt sløjt fra start, pænt uden at være prangende. Jeg heppede lystigt på nr. 2 og 4, uh, dem glædede jeg mig over, så søde og sjove var de...så...fine. Der skete det mærkelige, at nr. 3 begyndte at gøre sig utilbens. Stjæle opmærksomhed. De næste 10 måneder. Ja ok - jeg kom til at bede om at lære økonomisk overblik og ansvar. Det startede med en virkelig dum regning på 6.500, der senere skulle vise sig at være i kategorien småbeløb. Søde Skat
Sendte snart en meddelelse, så jeg nu èn gang for alle har lært, at når man omlægger lån i december og renten er faldet, så går der et år før det indberettes til skat. Og endnu et halvt år før revisor har lavet regnskab. Den slags små spejlblanke dumheder kan godt komme til at koste 84.000. Men hey, så ved man jo det, hvis det skulle være en anden gang, ikke sandt? Og når man sender sin næsten-nye bil til et lille tjek, og opdager den er ude i en større operation, til 8.700 kr, så ved man den har det godt bagefter, ikke sandt? Sidenhen kan man runde året af med at opdage, at vinterdækkene er forsvundet fra garagen. Vissevasse. Småtingsafdelingen. Meditation Kommer ind Handy
Som en måde at bevare indre ro og fred på, når man pludselig skal arbejde 55+ timer om ugen. 
Så blev meditationsfrekvensen også lige stabiliseret der! Smart! Det går ret godt med yoga, men der er plads til forbedringer. Til gengæld er hesten der stod for andet træning ikke ligefrem nogen helt. Den er halt! Jeg vil gerne lave en Nytårspagt til næste år. Og jeg vil være opmærksom på hvad jeg ønsker og formulere mig nøje! ;)

Godt Nytår

Gitte Olesen

ID Psykoterapeut og Mentor.

__________________________

Gitte Olesen, blogger og hverdagsfilosof
Psykoterapeut Tisvildeleje
Se mere på: http://gitteolesen.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Året der gik Gak Gak - en personlig status. Læs her