Det, du higer efter at få fra andre, er ofte et spejl på det, du ikke har lært at give dig selv

Ofte søger vi lykken uden for os selv. Vi er overbeviste om, at når først vi får det, vi længes efter, SÅ bliver vi lykkelige. 

Når først vi får et andet job eller nogen får øjnene op for vores talent eller vi taber 5 kg eller får fat i drømmemanden/drømmekvinden, eller tjener en masse penge, SÅ begynder det gode liv!

Og det kan selvfølgelig godt være, at du skal have handlet på nogle af disse ting, hvis du ikke er der, hvor du gerne vil være i dit liv.

Men det kan også være, at du i første omgang skal spørge dig selv, hvad du tror, du vil opnå, når du får det, du drømmer om?

Hvis din drøm allerede VAR gået i opfyldelse, hvordan tror du så dit liv ville være?

Ville du have mere frihed, anerkendelse, ro, glæde, kærlighed, spænding eller noget helt andet?

Hvad kan du gøre allerede NU, i dag eller i morgen for at få mere af det, du mangler?

Hvad giver dig følelsen af frihed, at være anerkendt, elsket eller hvad det er, du forestiller dig, du får, når drømmen går i opfyldelse? Begynd med de små ting. 

Vi projicerer vores længsler over i andre. Vi ønsker, at andre skal give os det, vi har brug for. Men ofte er det, vi fåreller ikke får fra andre, et spejl på det, vi giver eller ikke giver os selv. 

Hvis vi f.eks længes efter mere kærlighed fra vores partner kan vi spørge, om vi egentlig elsker os selv? Om vi føler os værdifulde, som dem vi er. Føler vi at vores partner begrænser os, begrænser vi måske også os selv i vores overbevisninger om, hvad vi kan tillade os. 

Eller vi bliver igen og igen skuffede over, at vores far eller mor ikke giver os den anerkendelse, vi aldrig rigtig har fået, men måske anerkender vi heller ikke selv, det vi gør.

Er du klar til at begynde at tage mere ansvar for dig selv og handle på det, du mærker, du har brug for. Måske vil du blive overrasket over, hvor villige dine nærmeste er til at støtte dig.

Måske opdager du, at andre pludselig begynder at give dig det, du har savnet fra andre. 

Kærligst

Lotte Palsteen

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lykken søger vi ofte uden for os selv - men burde begynde med os selv. Læs mere