Psykoterapeut Kresten Kay

Find dit indre kaos

Der er så megen fokus på ro. På at finde indre ro og balance. Opnå en mere konstant fornemmelse af sammenhæng og upåvirkelig harmoni.

Kurser i meditation, workshops i indre ro, veje til sandheden og din indre guddom. Healing,  energiarbejde, coachingstrategier for udryddelse af negative følelser eller i at finde selve lykken - så mange der vil servere veje til ro og evindelig upåvirket glæde.

Jeg vil nu gerne påvirkes af verden. Vil gerne rystes og kastes ind i kaos. Vil gerne se med nye øjne og lade andre mennesker indvirke på mit liv - på godt og ondt.

Modstanden mod kaos er måske med til at gøre kaos større og stærkere og skabe skel mellem mennesker. Som djævlen hvis snedigste trick er at han har bildt alle ind, at han ikke eksisterer. Denne forvildelse i mennesket giver djævlen langt mere styrke og magt, netop fordi vi ikke er opmærksomme på hans virke. Og ved denne uopmærksomhed giver vi ham mere råderum over vores liv.

Nu tror jeg ikke på djævlen. Tror ikke på denne dualistiske opfattelse af livet i Gud og Satan. Men at prøve at bilde os selv ind at kaos ikke eksisterer, er mindst ligeså slemt som djævlens værk. Lige så effektivt som det lille barn der drejer hovedet væk fra det ubehagelige og håber det forsvinder. Som strudsen der stikker hovedet i jorden. Fornægtelse.

Kaos og oplevelsen af verden som kaotisk er blot et tegn på at det er på tide at udvikle opfattelsen af livet, af dig selv og af din omverden. Hvis du søger at udrydde kaos - ja - så søger du at udrydde udvikling.

Ved at finde dit kaos, rumme det og lære af det, udvikler du dig selv. Ved at finde ro med dit kaos, ikke ro uden dit kaos, undgår du strudsens fornægtelse af livets fare og trusler. Opnår nuanceret og medmenneskelig forståelse af livet.

Ved kun at søge din ro, finder du blot en enkelt side af livet - ikke livet i sig selv.

Ved at finde dit kaos og din ro, finder du dig-i-verden.

Alt godt

Kresten   __________________________

Kresten Kay
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lykke og Kaos er forbundne. Psykoterapeut Kresten Kay på Levlykkeligt.dk