Hvad farver kan hjælpe dig med

Kender du det?

Du er i tvivl og lige meget, hvor meget du tænker og analyserer situationen det bedste, du har lært, kan du ikke komme til en konklusion eller en beslutning.

Vore kloge hjerne kan så meget, og det kan vi bestemt ikke undvære. Men vi glemmer ofte, at der er en anden vej, der kan hjælpe os, når vi er i tvivl. Din intuition. Adgangen til din brønd af indre viden, som har svaret, hvis du er i stand til at lytte. Det kan være svært og kræver øvelse som alt andet.

Farverne kan være en stor hjælp. De er et spejl af dig og kan hjælpe dig med at få kontakt til din indre viden og blive klogere på dig selv.

Aura Soma (farveterapi) er en sjælsterapi, fordi farverne og duftene i de æteriske olier i flaskerne aktiverer din intuition, så du lettere taler ud fra din indre visdom, som er uendelig meget større end den viden vores hjerne repræsenterer, som hovedsageligt kan bidrage med vores tillærte viden.

Det er en non-intrusiv terapi, - dvs udgangspunktet er, at vi har alle svarene i os selv, og at vi nogle gange blot skal hjælpes til at finde dem. Med Aura Soma genskaber du kontakten til din egen indre stemme, der hvor man bare ved. 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Hvad farver kan hjælpe dig med