Du er værdifuld, fordi du er

Vi er mange, der er vokset op i troen på, at vi skal blive til noget, og helst noget såkaldt stort. Og at det betyder, at vi er mere værdifulde, jo finere karriere vi har, jo flere penge vi tjener, jo større hus, jo flere biler osv. At vi skal stile efter mere og mere, og hele tiden avancere på alle måder. At vores værdi er lig med hvad og hvor meget vi præsterer, og hvor meget vi kan anskaffe os.

Mange af os er hoppet på den, og har knoklet os selv halvt ihjel for at leve op til det. Og er endt med, som jeg er, at vågne op en dag og opdage, at følelsen af ægte værdi udeblev, og at livet og lykken handler om noget helt andet.

Der er intet i vejen med den fine karriere og de mange penge. Man skal bare passe på ikke at hænge hele sin identitet op på det og tro, at man ikke kan være værdifuld på andre måder.

Du er værdifuld, bare fordi du er den, du er. Og uanset hvad du kan og gør, er det nok. Det vigtigste er, at du er dig selv, og giver det du kan til andre. At du gør det, der føles rigtigt for dig. Det, der giver dig livsglæde.

Det er samtidig det bedste, du kan bidrage til verden med, for med dit eksempel får du andre til at gøre det samme.

Du er værdifuld, fordi du er
 

 

    __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mange penge og fin karriere. At være den du er er det vigtigste. Psykoterapeut Holstebro Charlotte Palm på Levlykkeligt.dk