Lad batterierne op i din sommerferie - få de 10 bud på hvordan

Jeg oplever rigtig mange som er stresset både før deres sommerferie starter, og ikke mindst mens de har sommerferie. Husk hele sommerferien ikke nødvendigvis behøver at handle om 24/7 aktiviteter. Tante Olga der skal besøges, huset der skal males, hegnet der skal sættes op, hovedrengøringen af kælderen eller hvad det nu måtte være.....

Der skal også være tid til restitution. Sove længe, sidde længe over morgenmaden, have tid til at læse avisen, dase i en hængekøje i haven, læse en god bog...... Giv dig tid til at være dig - alene tid uden den dårlige samvittighed over for familien. Det er fuldt ud "lovligt" at bede om Time Out uden der skal findes på 100 dårlige undskyldninger. Du vil opdage, at du kommer retur med fornyet energi og styrke.


Her er 10 gode råd til hvordan:

1. Tag væk fra dine vante omgivelse. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så vær tro mod din beslutning om "mig tid". Det vil sige ingen rengøring, oprydning, vasketøj, ordne garage mv.
2. Forkæl dig selv med sund mad, motion og søvn
3. Tænk positive tanker om dig selv
4. Sov længe
5. Meditation – lyt til den indre stemme og hør hvad den siger
6. Gå en tur i naturen / ved stranden
7. Læs en god bog
8. Sæt ynglingsmusikken på
9. Se en god film
10. Sæt mål for hvad du gerne vil have resten af 2010 skal indeholde

Man behøver ikke nødvendigvis gøre alle 10 ting eller for den sags skyld følge mine 10 råd her. Du har sikkert 10 ting, som for dig ville være den aller bedste afslapning og dig tid. Det vigtigste her er, du tager tid til det og lytter til den indre stemme. Resitution er en af kroppens vigtigste opgaver. Det er her den får tid til at komme sig, forny sig og give balance i din krop.

Rigtig god sommer.

www.piavedelsparre.dk


 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lad batterierne op i din sommerferie - få de 10 bud på hvordan