Gør de ting der fylder dig med glæde - 6 Skridt til rigdom

Ønsker du at være spændt uden at være anspændt. Tør du drømme med vågne øjne, være legende og realistisk på samme tid, være menneske med fantasi og rodfæstet realisme.

Kender du den berusende energi der fylder dig med glæde og overskud, når du er fuldstændig opslugt af at gøre, det du elsker?Den der irriterende indre stemme, som dikterer dig hvad du skal og burde gøre slukkes. Du er nu på en fjern planet, hvor tiden ikke længere eksisterer.Din begejstring smitter af på andre. Du taler med en anden stemme, du bliver en magnet, en pol andre gerne vil cirkle om og bidrage til.

Kan du fra det sted hente det; der skal til for at skabe en levevej og få succes med det?

Første skridt: lug ud i dine indre begrænsende og negative forestillinger. Tanker er jo kun tanker og de kan til hver en tid erstattes med nye og konstruktive, som giver dig tro på dig selv, energi og overskud.

En begrænsende overbevisning kan være, ”Jeg kan ikke tjene penge på min hobby, en kraftfuld erstatning kan være, ”Jeg brænder så meget for min hobby, at mange vil betale penge for det” Skriv de nye sætninger og indram dem med en spændende collage, der illustrerer hvad du mener, og sæt dem op rundt omkring. ”Der skal lidt indarbejdning til for at erstatte gamle overbevisninger, som måske har huseret i årevis.

Andet skridt: Hvad ville du gøre, hvis du havde tid og penge nok?

Hvilke af de ting kan du gøre allerede i dag?

Hvilke begrænsende forestillinger holder dig tilbage, hvordan kan du erstatte dem med nye og kraftfulde tanker og handlinger?

 Tredje skridt: Arbejd kun med dine stærke sider og få andre til at gøre de ting, du ikke er så god til. Læg din energi der, hvor du gør en forskel, og få en anden til at klare din rengøring, dine regnskaber og havearbejde, hvis ikke det giver dig energi og glæde.

Når du fokuserer på alt det, du ønsker at have og opleve, så vokser det. Tænk over om dine mål virkelig er noget, du ønsker dig. Måske skal der ryddes lidt op i dem først, så du finder ind til kernen af det, du virkelig vil og prioriterer din energi der. Nogle overfladiske ønsker spærrer måske for det, du ønsker aller inderst inde. Dybt passionerede mennesker ved, hvorfor det er vigtigt for dem at nå deres mål. De arbejder 90 % med, hvorfor de når deres mål, og 10 % med hvordan de når deres mål. Når du har et stort nok hvorfor, giver du aldrig op, for du ser konstant værdien i at nå målet.

Hvad taler for, at du bliver rig? Hvorfor er det vigtigt for dig? Hvad vil det give dig?

Hvilke opgaver stjæler din energi og tid.

Hvilke af disse opgaver kan du betale dig fra. Bytte dig fra eller få familie, venner eller kollegaer til at gøre for dig?

Hvad er du virkelig god til?

Hvordan kan andre mennesker få glæde af dine evner?

Hvor meget kan du sælge din idé, dit produkt eller din formidling for?

Hvis du har et fast arbejde i dag. Hvordan kan du der sørge for at få lov til at beskæftige dig med de opgaver, du brænder mest for?

Fjerde skridt: Tjen flere penge på det, du gør. Gør altid mere end folk forventer af dig. På den måde øver du en vinder mentalitet, som du har brug for, for at blive økonomisk rigere.

Når du gør tingene fremragende, gør det indtryk på andre og de ønsker mere af det, du kan tilbyde. Er du selvstændig, kan du måske gøre lidt ekstra for kunderne og sætte din pris derefter.

Små ændringer kan på længere sigt gøre en massiv forskel. Bodo Schäfer, forfatter til bogen

”Vejen til rigdom og uafhængighed” mener, at du ved at arbejde med ovennævnte kan forøge din indkomst med 20-100 % indenfor et år. 

Hvad kan du allerede i dag gøre for at øge kvaliteten af dit arbejde?

Hvordan kan du få mere energi og overskud?

Er du god nok til at tage vare på dig selv? Husk, at du ikke kan hælde af en tom kande. Giv dig selv energi. Så har du energi til dine kunder.

Hvordan kan du udbrede din viden til flest muligt?

Hvordan kan du opbygge din selvtillid? Skriv 10 positive ting om dig selv. 

Hvordan kan du få flere geniale ideer?

Trænger du til at koble fra, tage et kursus eller udvide dit netværk? 

Femte skridt:Hvis alle her til morgen fik frataget alle deres penge for derefter at få udleveret 25.000 kr. ville der allerede i aften være nogen, der havde fordoblet deres formue og andre som ikke havde flere penge tilbage.Det er ikke andres ansvar, hvor mange penge, du har, kun dit eget uanset om du er født med en guldske i munden eller ej. Miraklet kommer ikke til dig. Det er dit ansvar at komme til miraklet. Det drejer sig ikke om at arbejde sig halvt ihjel, men derimod om at brænde for dit rige liv, uden at brænde ud - og placere din energi der, hvor du er helt ekseptionel. 

Ser du problemer som udfordringer, der gør dig stærkere, eller som kæmpe problemer, der bringer dig i en offerrolle?

Hvordan er du selv ansvarlig for, hvor få eller mange penge du har i dag?

Sjette skridt: Vær generøs. Når det føles godt, så giv lidt af dig selv, hjælp andre videre, giv penge til gode formål. Sådan beviser du, at penge er godt anbragt hos dig, og du signalerer overflod til din underbevidsthed. Det du giver ud, kommer tifoldigt tilbage. Du vokser selv og føler dig godt tilpas. Du giver dig selv selvtillid.

Hvad ville være det positive ved at give en procent af din indkomst væk?

Hvad ville være det negative ved at give en procent af din indkomst væk?

Hvilke af de 2 ovenstående svar vejer tungest på positiv/negativ siden? 

PS: Hvad syntes du om dette indlæg?

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gør de ting der fylder dig med glæde - 6 Skridt til rigdom