Cheerleading og lederskab i dit liv

Min datter Amalie går til cheerleading og hun elsker det.
Vanessa som er hendes coach er super sød, men Amalie ser hende som COACH altså ser meeeget op til hende, Amalie maler sine negle som Vanessa (franske med lilla tip) og hun øver sig og øver sig og øver sig.

I dag kom vi så til træning og sad uden for og ventede, mens de små trænede og Amalie sagde, ”hvor ville jeg gerne være Vanessas hjælper, og hjælpe hende med de små” og jeg sagde ”jamen så spørg hende om du må hjælpe” og hun sagde ”nej, det tør jeg ikke! Jeg vil hellere vente til hun spørger mig” og så snakkede vi om det der med at, virkelig ville have lyst til at gøre noget, men være bange for at springe ud i det.

Jeg fortalte hende om at vi rent kemisk har en safety zone og hver gang vi nærmer os grænsen til den, bliver vi nervøse og tvivler på os selv, og at alt vi som regel virkelig gerne ønsker os og vil have har det med at ligge liiiiige ude på den anden side af den safety zone.

Det er den måde vi udvikler os og bliver større som mennesker.
Det nytter ikke noget vi venter på at andre kommer og redder os, eller spørger os om vi vil hjælpe til med de små til cheerleading, vi må selv tage styringen i vores liv, tage en dyb indånding og samle alt vores mod og springe ud i det… så da Vanessa var færdig med undervisningen af de små, gik vi ind og spurgte hende om hun ville have hjælp.

Og hun blev så glad og sagde at hun var så glad for at Amalie spurgte og det ville hun meget gerne ”Ahhh, Bess You!” sagde hun og Amalie strålede og er nu cheerlead hjælper… på billedet kan du se hende hoppe højt af glæde, hun er lige blevet færdig med træningen og vi er på vej ned til bilen og køre hjem…

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Cheerleading og lederskab i dit liv