En lille opbyggelig (eller måske snarere uhyggelig) historie

Det var begyndelsen af det herrens år 2011. Jeg var ved at lægge an til at blive selvstændig. Jeg var uddannet antropolog, havde arbejdet 7 år som konsulent i både det offentlige og det private erhvervsliv. Jeg havde taget alverdens kurser og uddannelser i de emner, som jeg brændte for at blive selvstændig indenfor. Jeg havde læst et hav af fagbøger, bøger om personlig udvikling, bøger om at blive selvstændig. Jeg var blevet færdig med en 2-årig coachuddannelse, der virkeligt havde givet indsigt, kompetencer og redskaber til mig som kommende selvstændig coach.

Jeg havde altså viden, erfaring og lyst til at blive selvstændig. Alt var på plads, så jeg sprang bare lige ud i det. Slog det store brød op, lavede masser af reklame for mig selv og tjente styrtende med penge!

Oh no. I did not.

For jeg vidste jo ikke HELT nok. Man kunne vel ikke kalde mig rigtig professionel bare pga. en universitetsuddannelse, utallige kurser og 7 års erhvervserfaring? Jeg skulle nok lige tage et kursus eller en uddannelse mere.

Jeg skulle også liiige øve mig i at være coach, ved at coache et hav af mennesker gratis eller dirtcheap. Lige gyldigt hvor meget de måtte undre sig og presse på, for at betale. Lige gyldigt hvor mange blomster, chokolader og lignende, de begyndte at troppe op med ”for de fik jo så meget ud af coachingen”, så tog jeg intet eller forsvindende lidt for det...

Læs resten af artiklen HER.

Majken Juhl Jensen,
BoostDinBusiness

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

TAK Majken - den går rent ind. Og så har du for øvrigt "irriterende" meget ret.

- Og timingen er perfekt. TAK for sparket.

Ella Krog

 

 

Også her...lige nøjagtig de ting jeg går og tumler med for ikke at springe ud i det. 

Kh Christina

Hej Ella og Christina.

Dejligt at høre! God vind med HANDLINGEN!

Bedste hilsner

Majken Juhl Jensen
Antropolog - konsulent - coach
BoostDinBusiness
Tlf. 24660401
majken@boostdinbusiness.dk
www.boostdinbusiness.dk

Kender du de 10 kæmpebrølere som selvstændige behandlere typisk begår?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev HER og få svarene direkte i din indbakke!

Coaches, psykoterapeuter, behandlere skal tage risici for at opnå succes med deres forretning. Læs Majken Juhl Jensen’s opskrift.