Det hellige feminine

'Men are terrified of a woman's depth of love and the energy that moves as a woman's sexuality and emotions. And, at the same time, men want nothing more in this life than to merge completely with a woman's devotional love and wild energy. Only as a man outgrows his fear can he handle a woman's tremendous love-energy without running. And only such a man is worthy of your devotional offering in a committed intimacy' - David Deida

Som kvinde har du en unik gave i kraft af de mange ting, du er i stand til. Du kan skabe liv i dine organer, og du er en cyklisk, kreativ livskraft. Det maskuline har den fysiske energi, styrken og den klare bevidsthed, der nærer livet ved handling. Det feminine nærer livet ved deres kreative energi, den sociale forbundethed, den følelsesmæssige og intime support.

Hver energi komplimenter den anden og samskaber, hvad der er mere end de kunne være hver for sig. Det maskuline har brug for den kreative inspiration fra det feminine, der støtter ham og hans krop, sind og sjæl. Det feminine har brug for inspiration og guidance fra det maskuline.

Vi rummer som væsener både de maskuline og de feminine kvaliteter i os, og tidens strømning sigter mod afbalancering af disse maskuline og feminine principper indeni, og betragter disse som både ligeværdige og væsentlige aspekter, der er nødvendige for at hele kvinden (og manden) kan blomstre.

Søg tilbage til det feminine i dig. Bliv en sensuelt levende kvinde. Det moderne samfund har trods alt ikke ændret den måde, vi blev skabt. Vores kultur og samfund har ganske vsit skabt nye mønstre, men det er ikke ensbetydende med, at de passer til vores dybeste natur.

'It is western women who are going to save the world because they are naturally in touch with the sacredness of life' - Dalai Lama

En tilbagevenden til den dybe hellige feminine

Vi må rejse ind i det hellige feminine, leve i overensstemmelse med vor natur og herfra leve i power og kærlighed, for at facilitere vores personlige transformation og den kollektive heling af menneskeheden. Dette kvindearbejde er nødvendigt for enhver kvinde, der ønsker at genskabe forbindelsen med og være funderet i sin power, kærlighed og autoritet som kvinde. På dette tidspunkt på jorden, er der et presserende behov for at genvinde det feminine og bringe dets gaver til udfold. Dette arbejde ligger frit tilgængeligt, som en personlig og kollektiv rejse, og udstikker nye veje for kvinden i det 21. århundrede i denne store forvandlingstid.

De nuværende ideer, der er tilbydes os af samfundet, om hvad kvinder (eller mænd) formodes at være eller er, fungerer ikke længere. Vi må bevæge os ud over disse gamle konditioneringer og finde nye måder at leve i frihed, power og sammenslutning som kvinder, snarere end at være i konkurrence og isolation. Dette arbejde hilser kvinder fra alle faser af livet velkomne, og anerkender alle disse forskelligartede faser som gaver til det samlede hele.

Videre end Feminisme

Dette arbejde går ud over både feminisme og patriarkatet, og opfordrer os til at gå indad og forbinde os direkte til den iboende kollektive visdom i det hellige feminine, der altid har været der, og vælder fra hver eneste kvinde, når hun lytter dybt nok ind i kroppen. Det bringer os til essensen af ​​det feminine - alt der er frit og vildt, det intuitive, det cykliske, det levende og inderligt kærlige.

Hvordan kultiverer du din feminine power?

Det feminine er receptivt og cyklisk i sin natur. Livet skabes i mørket. Det hvilende, tilbagelænede, pauserne, er afgørende for kultivering af det hellige feminine. Og hvordan udlever man det i en travl hverdag i det moderne samfund?

Du kan starte med små korrigeringer.

- Vælge at holde et par minutters pause mellem hver aktivitet, trække vejret bevidst og et øjeblik dvæle ved mellemrummet, mens én udført aktivitet synker til ro i systemet, førend en ny begynder.

- Du kan vælge at sidde i fred med fokus på åndedrættet, frem for at være optaget af sms, telefonsamtaler, nettet eller magasiner, når du kører i offentlig transport eller venter.

- Du kan specifikt vælge alenetid - også bare i små intervaller, frem for at være aktivt socialt konstant. Eksempelvis tage 5-10 minutter alene i din frokostpause, gå en lille omvej gennem en park.

- Du kan sidde et par minutter længere når du har været på toilettet, og trække vejret, finde din ro og din indre stilhed..

- Det er også meget saliggørende hver dag at connecte til naturen, indstille din opmærksomhed på det der gror, på blomster, vitalitet, og tage denne sanselige pragt ind, via dufte, syn, lyde mv.

- Ligeså kan du nære dig selv med velgørende selvpleje af din krop, nærværende nydelse af et stykke chokolade, frugt eller enhver anden bevidst nydelse af din føde.

-Bevæge dit legeme gennem frigørende og levendegørende dans, hvor du lader indre stemninger og blokeringer få form, giver energien mulighed for at strømme uhindret og kreativt i dit system. Dette frigiver lykkehormoner og åbner dit hjerte til det hellige feminine.

'The deepest experience of the creator is feminine, for it is experience of receiving and bearing' - Rainer Maria Rilke

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Rejsen tilbage til din hellige femine natur og dit fulde hjertes udfold