Vores evne til at samarbejde med universet

De fleste af os er ikke klar over vores evne til at samarbejde med universet. Mange af os har lært at acceptere det der bliver os givet og vi tillader os ikke at drømme om noget andet eller mere udover det. Universet hvisker til os om vores ønsker ved at give os håbe og drømme og ved at plante en idé af hvad der er os muligt, mens det hjælper os til at bruge vores største gave, som er vores evne til at fokusere og manifestere alt det vi ønsker. Det vigtigste er, at vide, hvad det er vi ønsker!

At bede om noget betyder ikke at tigge eller at plage om det, men derimod er det ligesom når vi afgiver en ordre. Vi behøver ikke at tigge servicemedarbejderen om det eller at føle at vi først skal gøre os fortjent til det. Det er en del af deres job, at sende os det vi har bestilt. Vi behøver kun at fortælle dem hvad det er vi gerne vil have.  Lige så snart vi har et klart billede af hvad vi ønsker os, træder vi ind i stilhedens rum, det rum, hvor alle mulighedernes felt er og hvor alt sameksisterer. Vi afgiver vores bestilling ved at tydeliggøre vores ønsker.

Fra dette stilheds rum, kan vi vise vores intentioner overfor det rene skabelsesenergi ved at se alle detaljer fra alle vinkler, at se farver, høre lyde mærke hvordan det føles at have det vi ønsker. Der opstår en ring i vandet effekt, hvor bølger af vores tanker breder sig og når det sted, hvorfra universet kan samarbejde om at bringe vores ønsker til manifestation.

Før vi forlader dette rum for at vende tilbage til vores daglige gøremål, bør vi slippe alle forventninger til et bestemt resultat og øve os på at mærke en taknemmelighed der kommer direkte fra hjertet.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Vores evne til at samarbejde med universet