Lær at skabe positive forandringer med NLP

Ønsker du at skabe positive forandringer i dit liv?

Livet rummer masser af både store og små forandringer. Du udvikler dig hele tiden gennem det, du oplever og gennem de sociale relationer, du indgår i. Langt de fleste forandringer vi går igennem er udenfor vores kontrol. Det er tit ydre omstændigheder, der påvirker vores tanker, følelser og handlinger. Det gælder i høj grad når andre påvirker vores liv på den ene eller anden måde, fx. hvis nogen ikke behandler dig med respekt, men også når udefrakommende krav og betingelser har en direkte indflydelse på dit liv, fx hvis den virksomhed du arbejder for vælger at nedlægge din stilling.

Vi er således ikke altid selv herre over, hvilke situationer vi bliver en del af. Og når vi så pludselig står over for de mere udfordrende perioder i livet, så er det ret vigtigt at vide, at vi faktisk selv kan vælge, hvordan vi tænker, reagerer og handler på de ydre omstændigheder.  

Der sker også hele tiden en masse ubevidste ting i dit sind, som du i dit bevidste sind ikke føler, du selv er herre over. Har du fx. nogen gange tænkt, at du havde lovet dig selv ikke at blive vred i en given situation, for så at opdage, at du alligevel endte med at blive vred?

Mange mennesker tror, at vi ikke kan styre vores egne tanker og reaktioner - men kun, hvordan vi aktivt vælger at handle. Men det er rent faktisk muligt at fremme de mere ressourceskabende sindsprocesser og at hæmme andre, som du ikke ønsker skal være så fremtrædende, måske fordi det skaber negativitet i dit liv, at du tænker på en bestemt måde, eller måske fordi du har fået tillagt dig en dårlig vane, som du gerne vil ændre.

Der findes en del effektive teknikker og metoder til at opnå de positive forandringer, du ønsker at skabe. NLP er en række praktiske værktøjer, som du kan bruge til at hjælpe dig selv og andre mennesker til at skabe ønskede forandringer både i privat- og arbejdslivet og de bruges allerede flittigt af mange coaches, ledere og psykoterapeuter.

NLP er en forkortelse af Neuro Lingvistisk Programmering, og handler netop om, hvad vores tanker består af og hvordan vi kan påvirke vores oplevelser ved at ændre måden, hvorpå vi tænker. Ved hjælp af NLP kan du - på en enkel og logisk måde - lære, hvordan du kan ændre dine tankemønstre og derved blive bedre til selvledelse. Samtidig lærer du at forstå andre mennesker bedre, da du, i arbejdet med teknikkerne, samtidig vil opnå en større indsigt i andre menneskers handle- og tankemønstre.

Prøv at forestille dig, at de begivenheder, der sker omkring dig, og som er ude af din kontrol, faktisk stadig er noget, du kan blive bedre til at forholde dig aktiv til, om du vil lade dig påvirke af, eller ej - ved hjælp af NLP teknikkerne. 

Vi vil derfor gerne invitere dig til at stille dig selv spørgsmålet:

Hvad vil du gerne have fokus på i dag?  

 

Med Venlig Hilsen

NLP Huset  

 

__________________________

NLP Huset, uddannelser i coaching, NLP, mindfulness, psykoterapi og supervision.
Se mere på http://www.nlphuset.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
NLP - sådan skaber du positive forandringer. Læs mere