Mindfulness giver dig energien tilbage

Mindfulness er evnen til nærvær. Evnen til at have den fulde opmærksomhed på det der er lige nu og her. Efter et mindfulness-forløb står mange mennesker betydeligt stærkere i sig selv i situationer, hvor de skal forholde sig til chefen, kollegerne eller vrede kunder. Nogle bruger også mindfulness efter et sygdomsforløb.

Birgitte, som var en af vores kursister, deltog netop i et mindfulness-forløb efter et kræftforløb. Hun havde meget tankemylder og en indre dialog, som hele tiden kørte rundt.  

Allerede efter to dage på vores Mindfulness Practitioner uddannelse havde hun det, som hun ikke har haft det siden hun var barn. Hun oplevede en total stilhed i sit hoved og i sin krop. Og hun blev klar over, at den træthed, hun havde følt, sad mellem ørerne. Det var mere tankerne om kræften, der havde skabt problemet end noget andet. Nu har hun et helt andet overskud og en anden ro.

I forbindelse med Mindfulness Practitioner uddannelsen har Birgitte fået etableret en vane med at dyrke mindfulness. En vane, der højst sandsynlig vil vare resten af livet. Det er en god idé at man får redskaberne til at holde fast i vanen, så man vender tilbage til det hver dag.   

Effekten mærker Birgitte fx i sit job som yogalærer, fordi hun nu har fået indsigt i, hvordan det føles, når man har den indre ro i øvelserne.

Mindfulness er ikke bare et quick-fix, men det virker, hvis man sætter tid af til det hver dag.

Læs mere om Mindfulness Practitioner eller Introduktion til Mindfulness på vores hjemmeside.

Bedste hilsner

NLP Huset

 

__________________________

NLP Huset, uddannelser i coaching, NLP, mindfulness og psykoterapi.
Se mere på http://www.nlphuset.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mindfulness Practitioner i NLP Huset. Læs mere her