Clairvoyante er svindlere - eller er de?

Clairvoyante er svindlere der driver plat på folk og lænser dem for penge, men er det nu også sådan det forholder sig?

HVAD DANSKERNE TROR PÅ

En nylig undersøgelse viser, at ca. 53 procent af den danske befolkning ikke tror på paranormale fænomener og man kan heller ikke fremvise forskningsrelateret dokumentation der understøtter en tro på at det skulle eksistere. Dem der så er fuldt overbevist om at det ikke kan benægtes, fordi man hele vejen gennem menneskets historie har talrige eksempler på at noget 'mystisk' er der i hvert fald.

Vi skal ikke længere end 400 år tilbage hvor man blev brændt som heks eller kætter på bålet hvis man bekendte sig til den slags 'overtro' – det lever så videre den dag i dag, men i stedet for at blive brændt, bliver man så lukket ude af selskabet blandt de mere normalt tænkende, altså dem der tænker fornuftigt og har begge ben på jorden. 

Men er der virkelig ikke noget som understøtter at man godt kan besidde evner som healer eller clairvoyant, selvom man ikke kan dokumentere hvor disse evner kommer fra?

Vi må jo erkende, at ikke alle har disse evner og for dem der ikke tror på det, er det ikke nok at man kan henvise til succeshistorier, - de vil se videnskabelig dokumentation. Altså der skal facts på bordet og ikke subjektive oplevelser. 

Her i Vesten ser vi jo meget på hvad der sker i Europa og USA, men jeg valgte en anden vej da jeg for 5 år siden begyndte at indse, at den verden vi lever i, fungerer som et dobbeltspejl hvor den virkelighed vi er en del af, har to sider og de svar jeg ledte efter kunne jeg ikke finde i den vestlige forskning.
Så lad os vende os 180 grader og kigge lidt den anden vej . . . nemlig mod øst.

 

RUSSISK FORSKNING VISER VEJ

I 2011 fik jeg adgang til en stor mængde videnskabelige afhandlinger udført af russiske forskere der går så bredt som partikelfysik, astrofysik, neurofysiologi, neurobiologi m.v., men der forskes også på højtryk i paranormale fænomener og dette har stået på i mere end 40 år.

Det skal lige for god ordens skyld med her, at russerne, til forskel fra vesterlændinge, ikke tænker med hjernen, men føler med hjertet og det er afgørende for den determinisme vi finder i det russiske folk, de tror på at alt har en sjæl – også naturen.

Denne egenskab går så igen i deres uddannelse af forskere og dermed er de langt mere åbensindede end vestlige forskere, de går ikke af vejen for at anerkende alternativer der ikke umiddelbart virker logiske for at kunne forstå den virkelighed vi lever i. 

Op gennem 90'erne satte man et forskningsprojekt i gang, foranlediget af anden forskning i ekstrasensorisk perception, gennemført hos den sibiriske gren af det russiske vidensabsakademi med hovedsæde i Novosibirsk. Her opdagede man at nogle af forsøgspersonerne havde en naturlig evne til at kunne modtage og sende information i langt højere grad og med stor præcision end andre forsøgspersoner.

Denne nysgerrighed for at finde ud af hvor denne årsag helt præcist lå gemt, viste klare indikationer for sammenfald med kosmiske fænomener.

Dette fik to forskere på sporet af at undersøge disse forhold nærmere, nu var man nemlig sikker på at nogle mennesker måtte have en medfødt veludviklet evne til at kunne 'se ting og begivenheder' der enten ville forekomme, eller havde fundet sted. Disse oplevelser kunne enten være af personlig karakter eller objektrelateret.

 

FOSTERSTADIET OG KOSMISK STRÅLING

Denne interesse gav anledning til udvikling af computerprogrammet ”HELIOS” der ganske enkelt kan analysere kosmiske fænomener i forhold til et menneskes fødselsdato og kaLkulerr derefter baglæns til undfangelsestidspunktet. Herfra sammenligner det sammenfald af bestemte kosmiske fænomener med den prænatale periode samlet ugevis på de første otte uger og herefter samlet månedsvis til fødslen indtræder. 

Her blev det ret så opsigtsvækkende efter studier af tusindvis af personer, at dem der netop besad eksempelvis clairvoyante evner, havde været udsat for kosmisk påvirkning i specielt perioden fra femte til ottende måned, hvor hjernen er i udvikling og særlig følsom for eksterne energikilder som højenergipartikler (plasmastråling), solstorme, ny- og fuldmåne, Syzygyeffekt, solpletaktivitet m.fl.

Det viste sig samtidig, at personer der har samme undfangelses- og fødselstidspunkt besidder samme evner, men hvor dem der ikke praktiserer ekstrasensorisk perception fordi de ikke tror på det, slet ikke er klar over de har dette talent og derfor ikke føler for at udvikle denne medfødte evne.

De personer der blev underkastet dette studie, blev overrasket over deres egne evner, specielt blev en russisk kvindelig psykolog temmelig chokeret over at ”se” et hus der lå ude i naturen ved en å og hvor hendes søn og barnebarn gik hen til huset.
Historien vist sig, at hendes søn boede i byen men godt et år senere flyttede han på landet med sin datter. Da psykologen besøgte dem første gang efter de var flyttet, genkendte hun både huset, stien hun fulgte og åen. 

Er du i besiddelse af at kunne se eksempelvis engle, besidde clairvoyante eller telepatiske evner og deslige, ja så er der altså veldokumenteret og seriøs forskning der udføres af russiske forskere som beviseligt underbygger disse evner. Noget som man i vestlig forskning endnu mangler at tage mere grundigt fat på.

 Velkommen til den anden side af spejlet.

 Hilsen

Jens Bjørklund

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Clairvoyance og ESP dokumenteret via russisk forskning