ChampagneSMIL og lysende bobler

Kender du det…. Du har købt en lækker Champagne, fordi du ønsker at fejre noget bestemt sammen med dem omkring dig? Noget der betyder rigtig meget for dig, som du (hvis du kunne), ville have lyst til med stor jubel at RÅBE ud af glæde til hele verden!

Du springer champagneproppen og BANG!! Med et forvandles det der var i flasken sig til brusende og lysende bobler. Netop som den glæde du mærker inde i kroppen med det, der nu skal fejres.


Er der næsten noget bedre end de tidspunkter i livet, hvor Vi har noget stort der skal fejres? ”Vi skal have et barn” – DET skal fejres!! ”Jeg har lige vundet en turnering” – DET skal fejres!! ”Jeg fik ”drømmejobbet”- HURRAAA hvor skal det feeeeejres!!

Når der sker noget Vi længe har gået og drømt om, kan Vi ikke andet end at blive fyldt med glæde og overskudsfølelse inden i.

 

Vi behøver dog ikke at drikke Champagne hver dag, selvom Vi faktisk har noget at fejre hvert et sekund i livets udsøgte hverdagsøjeblikke. Hvis Vi skulle fejre alt, hvad der virkelig er at fejre, så kunne Vi vælte os rundt i Champagne dagen lang.

Dette ville nok ikke ligefrem være den sundeste ”opskrift” på et bedre liv, så i stedet foreslår jeg, at Vi lader OS SELV sprudle som boblende champagne og møder hinanden med SMIL, KRAM og ØJENKONTAKT. Præcis som måden Vi kunne skåle på alt det Vi har at være taknemmelige for hver eneste dag!


Når nu du har siddet og funderet lidt over, hvad der sker i kroppen på dig, når glædens mirakel indtræder i din væren, vil jeg efterfølgende bede dig om at tænke på det tidspunkt i dit liv, hvor du blot følte dig så ovenud lykkelig. Fyldt med GLÆDE og OVERSKUD i bare AT VÆRE TIL. Ophøjet af en energi der kom helt indefra og som fik dit SMIL til nærmest krampagtigt at sætte sig fast i ansigtet på dig.

 

I en sådan tilstand af lykkefølelse, har du været i kontakt med din indre kerne. ”Det højere selv,” er der også nogen der kalder det.

 

Vi behøver ikke længere at skulle opleve nogle ydre omstændigheder, for at kunne føle os glade og frie.

Vi behøver heller ikke længere at føle os som slave af Vores fattigdomsbevidsthed om, at det kun er lidelsen om at opnå de store mål her i livet der kan gøre os lykkelige.

 

Vores eget indre ChampagneSMIL starter, når Vi ved at:

- Vi er større end Vi troede Vi var

- Når Vi lærer, at Vi er større end Vores mål, resultater, æresbevisninger osv.

- At Vi ikke bliver udslettet som de mennesker Vi er, hvis noget ikke går som Vi havde ønsket.

- Vi begynder at anerkende Vores livs utrolige rigdom.

- Vi indser, at der er så MEGET at være taknemmelige for.

- Og hvad der er vigtigst: Vi indser, at Vores mål blot er en del af alt det sjove i livet, men at målene i sig   selv ikke ER vores liv.

Hverdagens udsøgte øjeblikke fortjener, at blive en del af Vores indre boblende Champagne, fordi Vi kan tage en beslutning om, at give det lige så STOR opmærksomhed som Vi typisk giver til Vores job og til det Vi VED Vi kan og er gode til.

Vi kan vælge at ligestille Vores prioriteter således, at Vi kan føle os tilfredse, hvad enten Vi…

bruger en time til at tale med et barn, tager en stor beslutning som chef, planter smukke blomster i vores have, skriver på en blog, hjælper med at samle penge ind i en god sags tjeneste, hjælper en ven med at komme igennem en svær tid, læser en bog, sidder og ser på solnedgangen, lægger brænde på et buldrende bål, kigger på stjernehimmelen, tilbereder et lækkert måltid mad eller – ALT , HVAD DER TÆNKES KAN!!

Helt ærligt! Dette er jo livets virkelige indhold. Derfor er Vores MÅL i livet, efter min mening kun en skygge af livet og derfor ikke en del af livets virkelige indhold. Vores mål er det der ligger ud i fremtiden, hvor alt det førnævnte er noget der sker lige her i NUET.


Beslut dig for at starte ”din Champagnegallop” allerede i dag og øv dig på at blive bevidst om det aftryk du ønsker at sætte i denne verden. Hvad vil du gerne give videre og hvad vil du gerne huskes for?


EVERYTHING in your life you have attracted .. accept that fact .. it’s true.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
ChampagneSMIL og lysende bobler. Kontakten med det højere selvs bevidsthed