Hvordan kan du slippe af med min frygt?

Hvad slags frygt kan du egenligt have - andet end frygten for at miste alt det du holder fast på. Frygten for at du vil miste alt hvad dit sind holder fast i.

Så du er fanget midt imellem. På den ene side kan du se destruktionen af alt hvad dit sind og tanker har klynget sig til, alt hvad du har holdt fast i. Og på den anden side kalder evigheden. Du har ikke lyst til at gå tilbage, og samtidig tøver du med at omfavne evigheden – det uendelige.

Men dette er kun en transit periode. Du er på en gennemrejse. Dette er et Transit ophold. Transit Camp. Her i Transit vil et fly blive kaldt – annonceret over højtaleren.

Du kan ikke komme tilbage nu. Det fly du kom hertil med, er fløjet, og du er i Transit området.

Vent på udkaldet – det er det hele – bare vent på udkaldet.

Siden du nu ved, at der hvor du befinder dig, er i transitområdet – så lad være med at blive knyttet til noget som helst her – undgå at blive attached til noget. Det er nemlig kun en transit lounge.

Der ér ikke rigtig nogen eller noget der bliver her - der har der aldrig været. Så bliv ikke bundet til noget her.

Giv slip på alt – giv slip på det hele, så du kan rejse let og komfortabelt.

Intet er permanent, vedvarende. Alting ændrer sig. Alle flytter sig og skifter retning. Nogen ankommer, andre venter på udkaldet. Du er meget heldig at du ved du befinder dig i transitområdet. Vær klar. Vær ikke bundet til noget.

Du er på vej hjem. 
 

 

 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hvordan kan du slippe af med min frygt? Læs med på Levlykkeligt.dk