Vores ungdom er klogere end vi regner med

Tankernes påvirkning Af Benedikte Toft, Astrid Larsen & Sebastian Fischer Fra Ryslinge efterskole, Fyn  

Negative og positive tanker

Hvis man er i dårligt humør, og gerne vil bliv glad kan man
- Tænke på gode og glade minder
- Høre din yndlings musik
- Tænke på naturen

Hvis man har negative tanker tiltrækker man flere negative tanker, så det er en rigtig god ting at kunne, hvis man kan vende sine negative tanker til positive tanker som tiltrækker flere positive tanker med større energi.Man kan få, hvad men ønsker sig, ved at gøre tre simple ting.


1. Bed om det du gerne vil have
2. Tro på, at du vil få det. Det indebærer at handle og tænke, som om du allerede har modtaget det.
3. Modtag. At modtage er at føle det, du vil føle, når ønsket er blevet opfyldt.


Hvis man går og er negativ, kan man ’smitte’ med sin negativitet, så andre bliver negativt indstillet. Hvis man så omvendt kommer ind i et rum og er positiv, kan det også smitte, så de andre bliver mere positive, end de var i forvejen.

Når man er forelsket, er man forelsket i den tankefrekvens/energi, som personen sender ud. Det kan også være fordi, man mærker den anden persons energi, som er en energi, man selv mangler og ønsker at besidde.

Det er videnskabeligt bevist, at tanker kan påvirke vandkrystaller, og da størstedelen af menneskets krop består af vand, kan det blive nemmere at forstå, hvordan positive tanker ikke kun kan helbrede sin egen krop, men også andres.
Via vores tanker er vi med til at påvirke vandet i kroppen. Hvis du tænker negativt, bliver vandet uharmonisk i kroppen. Det er molekylerne i vandet, som bliver i ubalance med hinanden. Men hvis du tænker positivt, bliver vandet i din krop harmonisk og molekylerne kommer i balance med hinanden. 

Loven om tiltrækning

En tanke er ligesom et radiosignal. En naturlov. Hver tanke, som du tænker, bliver sendt ud i universet. Universet svarer så, ved før eller senere at give dig det, som du har tænkt på. Både dine ønsker og din frygt. Alt, hvad du har, er et produkt af dine forhenværende tanker. Du skaber fuldstændig selv din egen virkelighed. Det her er en metode, som man kan spore lang tilbage. I eventyret, Aladin, for eksempel står der aldrig noget om, at han kun får tre ønsker. Der står kun: ”Dit ønske er min lov.” Universet kan ikke kende forskel på ”vil gerne have” og ”vil ikke have”. Derfor er det vigtigt kun at fokusere på de ting, man ønsker.

 Hvis du har gået i lang tid og tænkt ”vil gerne have,” men så en dag mister du troen og tænker: ”Det her virker ikke,” så svarer universet: ”Dit ønske er min lov.” Kroppen er også et produkt af vores tanker.

Man må ikke stresse. Sygdom kan nemlig ikke leve i en krop, som er mental lykkelig og positiv. Det her er svært at forstå, men hvis man først giver det en chance, kan det ændre hverdagen fuldstændig. Du har intet at tabe, men meget at vinde.  

Opskriften på lykke

1.      Lav en liste over alle de ting, som du er taknemmelig overfor.

2.      Brug 5 min på at tænke på dig selv som en magnet.

3.      Tænk så på de ting du ønsker.

4.      Lav en planche med billeder af dine ønsker, eller visualiser, at du har dem, dit hoved.

5.      Skriv en masse positive ord i forskellige farver.

6.      Lav nogle plakater, hvorpå der for eksempel står: ”Du er perfekt, som du er lige nu” eller ”Smil til verden.”

7.      Hæng plakaterne op steder i din bolig, hvor du er sikker på, at du vil se det hver dag. Et godt sted er dørene.

8.      Find en sten. Put den i lommen. Hver gang, du rører ved den, skal du tænke på en ting, du er taknemmelig for.

9.      Du må kun tænke på de gode ting ved dit liv. Ignorer det dårlige.

10.  Uanset hvor lang tid der går, må du ikke stoppe med at tro på det! 

 Litteraturliste 

Merete Gundersen, Psykospirituel terapeut. Speciale: SIQ – Den spirituelle intelligens.

 Connie Helle, Clairvoyant 

Sonja Bruun ,Healer 

”The Secret”

DokumentarfilmProducer: Rhonda Byrne

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Selv vil jeg gerne kommentere. Det er så lovende for vores fremtid at unge menensker beskæftiger sig med og har en tillid til tankens Krfat Loven om tiltrækning. menenskets fremtid er i gode hænder. Merete
Hej Merete. Du skriver: "Sygdom kan ikke leve i en krop, som er mental lykkelig og positiv." Den eneste måde, jeg kan forstå det udsagn på, er, at så er syge mennesker selv skyld i deres sygdom, fordi de åbenbart har tænkt for mange negative tanker - og at mennesker med livstruende sygdomme, som fx cancer, kan blive raske blot de bliver mental lykkelige og positive i deres indre. Det er en voldsom byrde at lægge på mennesker, der i forvejen har det svært, hvis de oven i sygdommen skal slås med egen utilstrækkelighed i at tænke positive tanker. Hvor har du dog den viden fra? Den passer i hvert fald ikke på den enorme videnskabelige forskning man har lavet for at se, om psyken kan helbrede sygdomme. Konklusíoner har altid været: DET KAN MAN IKKE! Med venlig hilsen Torben
Vores ungdom er klogere end vi regner med