Mød et vidunderligt menneske- dig selv, indre stilhed, meditation eller visualisering

Spiritualitet er vigtigt

Et vidunderligt menneske, det lyder som store ord. Som regel er det da også noget vi forbinder med et begreb som andre kan være, ikke en selv.

Men i virkeligheden er vi alle vidunderlige skabninger, vi er guds børn født i hans billede, men vi glemmer det blot i vores hverdag.  

Her er det at spiritualiteten kommer ind som en gave vi kan give os selv og som er næsten gratis. Ikke altid gratis på det følelsesmæssige men på det materielle plan.

Det gælder blot om at komme ind til kernen af sig selv og finde ind til det unikke smukke menneske der findes derinde hvor det rene hjerte banker og hvor alt kan lade sig gøre hvis vi tror på det og  hvis selv vil det.

Ind til kernen kan vi komme via indre stilhed, meditation eller visualisering. Under disse processer kan vi møde det smukkeste , vi kan komme i kontakt med sjælen i os og høre dens stemme som altid taler kærligt til os. Der er ikke noget vores sjæl hellere vil, end vise os vores egen indre skønhed. Det kan den gøre via en indre dialog eller via indre billeder eller billedstrømme.
Det er en træningssag at modtage disse informationer, og ved jævnlig praksis vil der tilflyde dig løbende information som vil være mere gavnligt for dig end det du kan rationalisere dig frem til via tanken.  

Når vi har genopdaget vores egen skønhed og genset hvor vidunderlige skabninger vi egentlig er , så udstråler vi det hele tiden og vi kan være i verden som det vidunderlige menneske vi er.

Når du læser dette her, tænker du, dette er der da ikke noget nyt i det. Og det er helt rigtigt. Det nye kunne så være at man ikke blev ved med at læse om det, men virkelig gik i gang med at lære vores dybeste smukke energier at kende.  


Da jeg selv gik i gang med at meditere jævnligt fik jeg de mest fantastiske oplevelser og bevægede mig pludselig i universer der kunne vise mig hvem jeg i virkeligheden er. Universer der gav mig både healing, forløsning og vidste mig en verden af alkærlig visdom som bragte mig glæde, fred og lykke. En glæde fred og lykke jeg lige siden har realiseret i mit liv. I disse universer mødte jeg et nyt menneske, mig selv, som indeholdt langt mere end jeg nogen sinde have troet.


Så opfordringen skal lyde på jævnlig træning i en eller flere spirituelle praksisser.

Jo før du beslutter dig, jo før vil det ske, at du møder et vidunderligt menneske, nemlig dig selv.

 

Jeg afholder en workshop den 3-4 juli i Valby. De syv nøgler, der kan du møde et vidunderligt menneske - dig selv.

Du vil ikke blive rådgivet du vil opleve dit hjerte og din sjæls skønhed.    __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mød et vidunderligt menneske- dig selv, indre stilhed, meditation eller visualisering