Jeg kender ikke svaret, og det er en lettelse

 Kærligheden er alt
Jeg har erfaret, at der ikke er meget i livet, jeg kender svaret på. Derfor har jeg valgt at leve efter kærlighedens budskab. 


"Love is
Love is in me
love is in you, too.
Love is in the here and now.
Love just is, I know."
John Lennon. 

De gode valg
Jeg har også erfaret - at jeg kender ganske enkelt ikke svaret på nogle af livets store eller små spørgsmål, jeg har jo blot gjort mig mine livserfaringer ved at leve livet på godt og ondt. Og disse erfaringer kan jeg vælge at dele med andre, hvis de har lyst til at lytte til dem.
Det gør heller ikke noget, hvis de ikke har lyst til at lytte, det er jo bare deres valg, og så kan jeg i stedet vælge at lytte til deres livserfaring og se, hvad det vil bringe mig i mit liv. Jeg kan aldrig nå at gøre erfaringer nok i et liv til at kende svarende, jeg kan KUN opsamle delsvar og derved kun fange en del af livets puslespil.  

Det er en stor lettelse at vide, at jeg ikke kender svaret, og at jeg ikke behøver at kende det. Men jeg kan arbejde mig frem til at erfare en masse inden for alle felter. Det gør livet meningsfyldt, giver glæde, der opstår en naturlig nysgerrighed for at vide, hvad de ”andre” har erfaret.

Det gør mig også mere nysgerrig at lytte til det, de er nået frem til i deres liv. Det giver mig nyt livmod at høre deres erfaringer.  
Ved at være lydhør opnår jeg den glæde at komme i dialog med rigtig mange mennesker, fordi alle meget gerne vil dele deres erfaringer med mig. Disse mange erfaringer, dem kan jeg ligge til alle mine egne erfaringer og til mit livs puslespil.

Når vi deler erfaringer, så opstår der samhørighed og kærlighed, og af kærlighed vil vi alle vokse. Kærligheden ER- tør vi give slip og erkende at vi ikke kender svarene, og at vi alle sammen på helt lige fod har en bid af svarene på alle livets små og store spørgsmål , vokser vi .

 Når jeg skal lytte til de andre, er jeg i ro med mig selv, det giver en indre fred, og når jeg har fred, vokser evnen til at give og modtage kærlighed.


 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Jeg kender ikke svaret, og det er en lettelse