Du kan gøre en forskel, bliv TV star

TV 2 søger familier til et nyt TV program. Nu starter TV 2 et nyt landsdækkende, tv-eksperiment, hvor vi tager pulsen på familielivet anno 2010.

Har du og din familie lyst til at deltage i et landsdækkende eksperiment og er I klar til, at lade vaner og hverdag blive udfordret i en uge, så skriv lidt om jer selv på familielivet@tv2.dk

Vi søger familier, der har en holdning til, hvordan man bedst får hverdagen til at fungere med job, børn og parforhold og alt det, der ellers hører til familielivet.
 Det eksperimentelle i programmet er, at alle mødrene, i de minimum tolv familier vi skal bruge, bytter familie den samme lørdag (18. september),

og skal så leve i en anden familie den næste uge. Den første del af ugen vil være på den nye families præmisser, og den anden del af ugen vil være på den nye mors præmisser.

Det nye i denne programrække er at primissernen gerne må være spirituelle det betyder at moderen der skal bytte gerne må have spirituelle interesser, hun kunne f.eks. dyrke meditation, te´gong, yoga,være coach eller healer. Det kunne måske også tænkes at familien lever efter the law of atraction eller the Secreat.

Måske lever i ud fra en særlig konfliktløsningmodel i jeres familie det vil også være meget velkommen.

Hvis der firndes en familie hvor de mediterer med børnene ville det også være en gevinst, eller hvis de har andre lidt udsædvanlige prksisser med deres børn.

Uanset om I lever et traditionelt familieliv eller har valgt at leve på en helt anden måde, vil vi meget gerne høre fra Jer og fortælle jer meget mere om programmet.
Optagelserne finder sted fra lørdag den 18. september til 24. september. Der skal påregnes et par timers optagelse inden, samt et par timers optagelse efter perioden. Det vil være muligt for far og børn, at leve et rimeligt ”normalt” liv med arbejde og skole/institution/fritidsinteresser. Mor må dog tage fri fra arbejde, da hun skal flytte ind hos den anden familie i optageperioden.

Programmet bliver i en god, varm og positiv tone for alle der er med, og vi garanterer, at det bliver en kæmpe oplevelse for alle.  Kan du og din familie se jer selv som en del af dette eksperiment, og er klar til at lade vaner og hverdag blive udfordret i en uge, så kontakt mig på nedenstående telefonnummer. Det er selvfølgelig en ganske uforpligtende snak, vi tager.
 
Hvis du kunne tænke dig at høre mere eller hvis du vil deltage kan du kontakte Rikke B. Skyt, som er Caster på programmet.

Nordisk Film TV
Mosedalvej 14
DK – 2500 Valby
Telephone+45 3618 9458
Mobile+45 5190 3760

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Du kan gøre en forskel, bliv TV star