Detox dine tanker

 Der er forår i luften omend det må siges at være meget tidligt forår og mange får derfor lyst til at gøre hovedrent i hus og have. Mange får også lyst til at rense ud i kroppen.  Derfor er der flere og flere der vælger at tager en detox kur for at rense ud i deres store organer, tarmen, nyrer og lever m.m.

 

 Det er veldokumenteret at udrensning ganske enkelt giver en bedre balance i den fysiske krop, giver større overskud og holder en del sygdomme fra døren.Nogle tager en kur på ti dage andre lidt længer og nogle tager en fastekur for at få bund i alle ubalancerne og for at få en sund krop der kan være til daglig glæde.

Kropens udrensning gavner altså vores fysiske almenvelbefindende. De dyre vitaminer og mineraler vi tager optages bedre i kroppen og vi føler os gladere og letter og vores immunforsvar arbejder langt bedre så mange livsstilsygdomme derved undgås.Men der er andet der kan forurene den fysiske krop, nemlig vores negative tanker.

Når vi derfor tænker på at tage en detox kur skal vi måske også til at tage en detox kur for vores tanker altså rense ud i vores tankeunivers. Jeg kunne forslå at detoxe tankerne mindst to gange om året, præcis som mange mennesker gør det for kroppen og dens organer.

Vi går alle sammen med mange uhensigtsmæssige tanker der både skaber ufred og angst, og som på denne måde er med til at forurene vores liv og samværet med andre mennesker. Det gælder både de tanker vi tænker om os selv og om andre. Mange af os har ophobet en mængde usunde tanker som vi bruger både i familien på arbejdet og i de fleste sociale sammenhænge vi er i, men også usunde tanker om os selv.

Jeg vil slå til lyd for at vi to gange om året sørger for bevidst at detoxe vores tankerunivers.Altså gå lidt i ro med os selv, gennemgå de tanker vi gør os, se på om de er kærlige, opbyggelige, for os selv og for andre. Kigge på om vi vil forsætte i det samme tankespor eller om vi kunne rense ud i noget af det vi ikke skal bruge mere og skabe nye tanker som gavner os og andre mere.Vi kunne tage en hovedrengøring i tankernes univers for at smide gamle tankemønstre ud og erstatte dem med opbyggelige tanker der KUN kan gavne både en selv og dem vi omgås.

Detox af tanker er ikke så svært som vi tror. Vi kan detoxe tankerne gennem bevidst positiv tænkning, imedens vi øver os i det kan vi meditere dagligt på fred og kærlighed til os selv og alt og alle vi er i berøring med.

Meditation med eller uden musik med eller uden visualisering bringer nye tankestrømme ind til hjernen og derved ind i sindet og derved fortrænges de gamle mønstre de glider så at sige ud med badevandet. Og når det sker så kommer de nye tanker ind som skaber nyt liv både i samværet men også større snuhed til vores celler.

Men vi kunne også gå på retreat kort eller langt er ikke så vigtigt det vigtige er at vi bevidst tænker på at få renset ud i vores tankeunivers., meget kan nås på bare tre dages retreat.Men også løb og vandreture hvor vi er helt alene med os selv og vores tanker giver gode muligheder for at detoxe vores tanunivers.

 Måske foråret i år skal være der hvor du begynder på at detoxe dine tanker.

For at få vide mere at vide om hvad du kan gøre for og med dine tanker og din bevidsthed kan du undersøge Bruce Liptons cellebiologiske forskning på nettet.

Bruce Lipton kommer til Danmark og holder foredrag i foråret. 

Dato: Onsdag d. 4. maj 17.00 til 22.00

Sted: Vestegnens Fest og KursusCenter • Tårnfalkevej 17 • 2650 Hvidovre

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Udrensning af dine tanker skaber et nyt liv, Detox dine tanker