Det nye år- en ny cirkulation- de nye gaver

 Nytåret giver rig anledning til ny eftertænksomhed

Vi er alle underlagt nogle bestemte livsrymter. Hvert land,hver religion, hvert politisk styre har sin  egen livsrymte. Men en ting har vi alle tilfælles og det er at det ene år ruller afsted efter det andet og intet land uden traditioner for hvordan vi skal fejre indgangen til et nyt år. Her er ikke tale om noget rigtigt eller forkert blot om traditioner. Det er befriende og det gode ved disse traditioner er at vi kan selv være med til at skabe dem.

En af de traditioner jeg benytter mig meget af er på årets sidste dag at give mig god tid til at gennemtænke det forløbne år. Hvad var godt, hvad var mindre godt, hvad var en succes, hvad var en direkte fiasko, hvor var glæden med, hvor var den ikke med? Denne reflektive proces er meget givende og kalder på mange følelser i sindet, noget går ondt i sjælen andet bringer glæde og humor ind i sindet, men det hele til sammen gør at jeg kan mærke at jeg LEVER.

Når denne proces er over og roen helt har sænket sig i mit sind så er det jeg kan begynde at lægge de nye planer for" the year to come". Vidunderligt spændende og meget meget udfordrende.

Jeg ligger planer både for mit daglige virke i mit forlag, for mit formidlingsarbejde som helhed mit nye webtv, og alle mine nye drømme kommer nu en tur rundt om mit Hjerte for at mærke efter om det er noget jeg skal tage fat på og som vil gavne mig selv og helheden.

Når jeg kan mærke at hjertet synger  på en given drøm eller en given målsætning så begynder jeg at skrive ned.  Og mærkeligt nok så kommer det hele  let og flydende i en lind strøm ned på papiret.

Jævnligt i det nye år tager jeg mine papirer frem og læser det hele igennem for at se om jeg stadig er på sporet af det jeg drømte om. Det er jeg som regel .
Når året så igen rinder ud , tager jeg  mine noter frem og læser det hele igenenm, og som hovedregel har jeg nået mine drømmes mål. Og hele prcessens kan begynde forfra.

For mange år siden havde jeg ikke denne praksis,  den gang var det som det var livet der "kørte" med  mig og at der var blokering på mange ting i mit liv. Nu føler jeg at det er mig der lever livet og at det er mig der flyder med livets strøm og at jeg når det jeg drømmer om.

Der findes kun en ubalance, den heddere blokering.Og der findes KUN en kur Balance

Jeg vil ønske alle et rigtigt smukt og givende nytår- og må dit liv blive fuld af balance.
Kærligst Merete

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Det nye år- en ny cirkulation- de nye gaver