Med en åben spiritualitet kan vi blive den bedste udgave af os selv

Begrebet spiritualitet opfattet stadig af mange mennesker som et "fy "ord ,men spiritualitet ligger i vores dna.

Vi udgår alle fra skabelsen Guddommelige væsen - i skabelsen ligger kærligheden, selve alkræligheden- derfor er kærlighed vores fødselsret- .vi glemmer det blot når vi lever livet her på Jorden. Hvis vi grundlæggende helt forstod at vi alle kommer det samme sted fra og at vi alle hører sammen, så ville verden bliver et smukkere sted at være, og vi ville alle handler bedre. 

Vi er alle lige - vi er alle lige udviklet, men vi lærer forskellige ting i hvert vores liv- Ingen står over nogen. Ingen på Jorden kan måle en andens spiritualitet det har vi slet ikke overblikket til at kunne tage os af, hvis vi gør det, betyder det måske at vi dømmer andre og det er vi slet ikke sat på Jorden for at gøre. Så vi gør klogt i at være varsomme i vores udtalelser. 

Men vi kan alle have nogle mål i livet, eller måske skal vi alle have nogle mål for hvordan vi selv vil udleve kærligheds budskabet mennesker imellem, hvis vi har det kan vi selv være med til at gøre verden et bedre sted at leve i. Spirituelle /åndelige oplevelser er for alle og vi kan sige at der ikke findes "onde" mennesker men der er mennesker der handler ondt.Ingen kan dømme andre, det er vi ikke sat på Jorden for at gøre, vi er sat på Jorden, tror jeg ,for at forsøge at blive den bedste udgave af os selv og det fordre at vi tør arbejde med os selv.

Når spiritualiteten vækkes eller er aktiv i os, ser det ud til at blive en naturlig del af vores levemåde at arbejde med os selv, det er den erfaring jeg har iagttaget.Og når vi arbejder med os selv og vores følelsesliv for at blive bedre menensker, vækkes den spirituelle intelligens som en helt naturlig ting, og når den gør det vil nye livsmuligheder bane vejen  for os.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Med en åben spiritualitet kan vi blive den bedste udgave af os selv