Godt nytår og hvad så nu?

Godt nytår! 

Det kan jeg sige - på trods af de svære valg, som jeg skal træffe hver dag. Som du skal træffe hver dag. Svære valg om at mødes med få, undgå kram og udvælge de nærmeste, de tætte venner og de tætteste familierelationer. 

Selv har jeg holdt fast i at være tilgængelig i min praksis. Jeg holder fast i en hverdag med faste sengetider og faste stå-op tider. Hvor vi spiser nogenlunde samme tid. Hvor jeg har skruet helt ned for mine hverdags aktiviteter, så vi nu kun ses med de alleraller tætteste venner, som også har mulighed for at mødes, og med de firmaaktiviteter, som er mulige. For eksempel holder jeg ikke undervisning af pårørende til psykisk sårbare lige nu. Vi bliver for mange på for få kvadratmeter. Med for stor risiko. Men det er ikke udelukkende fravalg. Det er også en årligt tilbagevendende opgave for mig at gøre status.

Det giver tid til selvkærlighed, lange gåture i dagslys og ekstra lur sent på dagen, så jeg får fyldt op på den indre tilfredshed og når jeg har den tid, så mærker jeg glæden ved livet bedre. 

Hvorfor skulle man mærke glæden ved livet bedre?

I min verden bliver det tydeligt, når jeg læser avisen, taler med par i praksis, taler med de kunder, som har valgt at leve et indrestyret liv fuld af tilfredshed. Jeg vælger at skrue ned for mængden af nyheder, uddates fra facebook, twitter og instagram, så jeg selv vælger, hvornår jeg er på. Maks 1 time ialt om dagen. Det gør mig glad at være nærværende i mit liv. Læse bøger, gå ture i naturen og tale med min mand.

At vågne hver dag og være utilfreds med sin partner, sit arbejdsliv, sine børn og sit hjem, men blot følge en gammel overbevisning, det kender jeg alt for godt. Det giver ikke glæde i hverdagen.

Jeg hører kunder fortælle, at de har travlt, ikke mærkedem selv, har svært ved at sove, bekymrer sig om mange forskellige emner. De har et liv fuldt af aftaler, fuldt af uro og fyldt med dårlige følelser. Desværre. 

Brug lidt tid her mens verden er lukket ned.

Blot på at se tilfredsheden.

Prøv at udfylde livshjulet.

Blot den første øvelse kan give dig et overblik, som vil starte en positiv spiral for dig.

Du kan altid senere lave resten, hvis du holder af værktøjet. Du bestemmer helt selv.  

Jeg ved, at værktøjet hjælper mennesker med at finde indre glæde, selvkærlighed og selvudvikling. Tilfredsheden med livet kommer at at vide, hvor du vil hen, med hvem og hvordan. Du er altid velkommen til at ringe og få 15 min. sparring (værdi 200,-) - min nytårsgave til dig.

Kærligst Helene

__________________________

Helene Mau
Psykoterapeut, Parterapeut, stresscoach
https://maucoaching.dk/
mail: info@maucoaching.dk
Telefon 30482372
Adresse: Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Nyt år, tilfredshed trods corona, selvudvikling online, selvkærlighed indefra, følg maucoaching