Hvordan du lever din lyst og vinder din sundhed

 Fuldkommen sundhed – hvad er det?

Vi stræber alle efter fuldkommen sundhed. Går efter idealet. Bilder os selv ind at, vi ville være lykkelige, hvis kroppen var lidt fastere,hvis nu fordøjelsen fungerede uden den mindste prut, hvis den urene hud forsvandt, hvis sindet faldt til ro, når vi nu genvinder selvværd, når vi bare opnår den perfekte tilstand.

Jeg har en god og en dårlig nyhed. Lad os starte med den dårlige – drop det, det sker aldrig. Ligeså længe du befinder dig i “må fikse,skal være perfekt” mode, ligeså længe vil du være bund ulykkelig. Måske ikke hele tiden, måske ikke på det bevidste plan, måske ikke værre end din nabo eller ven… Men ulykkelig. Når du har modstand på dig selv, din krop, dine følelser eller tanker, så er du ulykkelig. Ulykkelig fordi du bekæmper øjeblikket, fordi du bekæmper dig selv.

Som jeg ser det, er der kun en udvej, som er helt igennem holdbar og vil hjælpe dig til at elske dig selv (måske for første gang nogensinde): at acceptere dig selv i hver eneste facet, i hver eneste kringlede afkrog af sindet, hver eneste lyst, hver eneste bums eller den dårlige ånde. Ja, ja vi har hørt det uendelig mange gange – især i selvudviklingverdenen – du kan kun elske andre, hvis du elsker dig selv. Men gør du det? Elsker du virkelig dig selv? Er du stolt over at være præcis den, du er? Elsker du dig selv i det uperfekte? De for små bryster, den kiksede kommentar til middagen, at du elsker kager om eftermiddagen, at din lyst til en anden mand eller kvinde driver ned af væggene midt i kernefamiliens daglige trummerum?

Hvis du ærligt kunne sige ja, så tror jeg ikke, du læste denne blog lige nu - eller arbejdede med selvudvikling.

Mere end noget ønsker jeg at være med til at opløse denne epidemi af selvhad, selvkritik og søgen efter det perfekte - hos mig selv og andre.

Og her kommer den gode nyhed. Du er perfekt og totalt værd at elske – uanset hvad du gør! Det er selvfølgelig ikke – men kan være – nok, bare at læse det her. Når vi virkelig vil erkende noget på et dybt indre plan, så hjælper det at mærke sandheden i kroppen.

Når jeg underviser i yoga guider jeg dig ind i dig selv og din krop. Ind til det sted, hvor du uanset ydre omstændigheder erkender,at ALT ER PRÆCIS, SOM DET SKAL VÆRE. Og det er det sted i vores væsen, jeg kalder det vores bevidsthed, hvor fuldkommen sundhed altid er en realitet. Og selvom vi måske kun besøger det sted et par gange om ugen i starten, så vil den healing du modtager herfra være så kraftfuld at den spreder sig til din hverdag. Og stille og roligt begynder du at identificere dig mere og mere med din bevidsthed og dens fuldkomne natur end den flygtige krop og dine evigt forandrende tanker. For hvis vi skal tro på videnskaben, så fortæller den os at 98 % af alle atomer i vores krop er udskiftet efter 1 år. At den eneste grund til at vores krop tilsyneladende bliver ved med at have de samme skavanker er, fordi vi holder fast og identificerer os med vores krop og tanker. Når vi blidt og kærligt skifter vores primære fokus til vores bevidsthed, hvad mon der så sker med kroppen og tankerne?

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hvordan du lever din lyst og vinder din sundhed