Mandlige orgasmer......

Det har været dagens tema. Dels med min tantrapartner, dels med en veninde og endnu engang i et tredie forum.

Mange forveksler mandlig ejakulation med orgasme. Det er dog to meget forskellige hændelser, som også har forskellige konsekvenser. Når manden ejakulere, så er det slut, ihvertfald for mit vedkommende; mens man ved orgasme uden ejakulation kan fortsætte.

Jeg nyder akten, og forsøger at forlænge den så godt jeg kan, men hvorfor har mange, både mænd og kvinder, så travlt med at manden skal ejakulere, og har dette som succes kriterie?

Selv min tantrapartner fokusere på at jeg ejakulere? Men den lille del behøver jeg ikke en kvinde til, det kan jeg klare selv ;)

Var det ikke bedre at søge begges orgasme/tilfredstillelse? UDEN at dette dog skal være et mål.
Nyde at være sammen.
Nyde at røre.
Nyde at blive berørt.
Nyde at nyde.

For målet er ikke målet; men vejen dertil.

Hvem har så ansvaret for vores sexuelle tilfredstillelse? Ja, det har vi selv! Lige som vi selv har ansvaret for så mange andre ting. Du er nødt til at tage ansvar for dine egne oplevelser, og ikke bebrejde andre, hvad der sker eller ikke sker for dig.

Og her er det jo, at jeg er nødt til at stille spørgsmålet:
Hvorfor er det så, at man jagter mandens ejakulation, når det samtidigt betyder at alt det sjove, og dejlige er slut?


kh Shaman

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hej Shaman, Fedt emne. Jeg tror de fleste mænd jagter ejakulationen fordi de jagter det lyksalige glimt af ren væren uden tanker som man kan opleve i orgasmen. De fleste mænd ved ikke at man kan opnå samme tilstand gennem for eksempel meditation eller spirituel praksis. Eller ved at lade være med at ejakulere og hele tiden ekspandere orgasmeøjeblikket. Hvorfor jager kvinden så mandens ejakulation? Hmm. Man skulle jo tro at det ville være omvendt eftersom jo længere han venter jo længere kan sexakten vare... Måske nogle kvinder jagter mandens ejakulation fordi de tror at hans ejakulation er lig med at de er en succes, gode elskere? Eller måske fordi de gerne vil have samlejet overstået så hurtigt som muligt :-)
Mandlige orgasmer......