Når sjælen er din elskede - det indre bryllup

Engang så jeg i et smukt syn et sted mellem vågen og sovende tilstand, at jeg gik i en bøgeskov med helt friske nyudsprungne blade. Jeg havde den fineste brudekjole på. Det skal tilføjes, at jeg lige var blevet skilt fra min første mand, som jeg havde levet med i femten år. Siden vi var ganske unge. Nu gik jeg i skoven i min brudekjole og ledte efter min elskede. En høj trappe rejste sig foran mig, og jeg vidste, at for enden af den trappe ville jeg møde den, jeg søgte. Den, der skulle fuldende mig, den, der skulle gøre mig hel. Da jeg kom til enden af trappen, var det som om jeg stod på tærsklen mellem Himlen og Jorden, og da var det en stærk hånd rakte frem mod mig. En hånd fra himlen.

Da vidste jeg, at det, jeg søgte, måtte jeg møde der mellem Himmel og Jord. Ikke i et andet menneske, men der på trappen i den nyudsprungne bøgeskov i mit indre.

Jeg glemmer nogle gange billedet igen. Når jeg igen forfalder til at længes, savne, søge. Udenfor mig selv. Det, der skal gøre mig hel.

Men i dag tænker jeg på himmelstigen i bøgeskoven. Jeg mærker, hvad jeg kan gøre for at sætte mig selv og andre i forbindelse med hånden fra himlen. Det kommer til mig fordi jeg lige så stille er ved at forberede mig på at skulle arbejde med en gruppe kvinder om lige præcis det: at lade sjælen blive den elskede.

Når jeg selv glemmer det, så synger jeg, for når jeg synger, mærker jeg, at hånden rækker ud mod mig, når jeg skriver mærker jeg det, at hånden fra himlen eller fra det dybeste i mig rækker ud. Og jeg bliver hel.

Min sjæl, min elskede, jeg kommer altid tilbage til dig. Gennem en sang, gennem en fortælling. Jeg synger fra mit hjerte for dig. Store smukke dybe sjæl, som altid venter på mig, når jeg farer vild i skoven, bliver væk fra himmelstigen og min sang.

 Og når du holder mig i hånden kan jeg give slip på mig selv uden at miste mig selv. I kærlighed og i mødet med DEN ANDEN.

Majbritte Ulrikkeholm

 

__________________________

Majbritte Ulrikkeholm er Sanger, komponist, forfatter og underviser
Læs mere på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kærlighed og himmelstigen. Når sjælen er din elskede. Majbritte Ulrikkeholm på Levlykkeligt.dk