Hvad gør dig lykkelig?

I denne tid mødes jeg med mange journalister omkring min bogudgivelse PILGRIM I HJERTET. Jeg bliver stillet en del spørgsmål, som egentlig er meget enkle, men netop fordi de er så enkle, får de mig til at reflektere.

Jeg har altid haft det lidt med at vende verden på hovedet - lidt som Pippi Langstrømpe, der sover med fødderne på puden. Og da jeg blev spurgt: "Hvad gør dig lykkelig?" Så tænkte jeg... ja, jeg opdager nok først og fremmest, hvad der gør mig ulykkelig, og så holder jeg op med det.

Det fik journalisten til at spørge: "Hvad gør dig da ulykkelig?"

Og det tænkte jeg så over. 

Det, der nogensinde har gjort mig allermest ulykkelig på det personlige plan, har været at vente på, at en anden skulle gøre mig lykkelig. Så det er jeg helt holdt op med. Nu gør jeg bare det, jeg har lyst til - uden at vente på, at nogen skal gøre det for mig. 

Det er hårdt arbejde, og det var langt nemmere dengang jeg lænede mig tilbage og sagde: "Du er ansvarlig for min lykke."

Men det blev jeg bare ikke lykkelig af.

Kærlig hilsen
Majbritte Ulrikkeholm

Dette blogindlæg er udvalgt af Magasinet Psykologi som vælger et nyt indlæg fra Levlykkeligt hver uge til deres facebook fanpage og et om måneden til deres trykte magasin.

__________________________

Majbritte Ulrikkeholm er Sanger, komponist, forfatter og underviser
Læs mere på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Du siger du vender verden på hovedet..... det er GODT!, for verden vender nemlig på hovedet/vrangen "derude" :-) så det er fantastisk at du har tændt dit "røntgensyn" og dermed ser virkeligheden. Jeg læser ivrigt dine indlæg her på siderne og jeg holder meget af dine kærlige ord. Du indeholder stor visdom, det er meget inspirerende!! Kh Martin

Tak for dine kærlige ord her Martin

Kærligst Majbritte

__________________________

Majbritte Ulrikkeholm er Sanger, komponist, forfatter og underviser
Læs mere på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk

Hvad gør dig lykkelig? Majbritte Ulrikkeholm på Levlykkeligt.dk