Vejen til et bedre parforhold og et bedre sexliv

 Min erfaring som menneske og som psykolog siger mig at vejen til et bedre parforhold ikke går gennem flotte rejser og dyre middage. Og et bedre sexliv opnås ikke ved at gøre nye og vildere ting sammen. Tricket er efter min mening et helt andet. 

Man synes måske man kender sin partner ud og ind. Man tror man kan gætte hans eller hendes tanker. Mantror man kender hans/hendes følelser. Ved om han/hun er sur. Vred. Glad. Ligeglad. Man glemmer helt at undersøge om det er sandt. Man glemmer at være nysgerrig.

Nogen mennesker tror, at deres sexliv kan bedres ved at de gør noget nyt hele tiden. Nye fantasier. Nye stillinger. Hvis ens sexliv ikke fungerer, er der ganske rigtigt brug for fornyelse. Men kunsten er at finde det nye i gentagelsen. At kunne se hinanden med nye øjne – selv efter mange år. Kunsten er at opdage at hvert øjeblik er enestående. Det kan ikke gentages. Denne dag, denne time med den elskede er enestående. Måske har man ikke længere muligheden for at ligge i arm sammen imorgen?  Hvis du vidste, at du kun havde denne dag tilbage med den, du elsker, hvordan ville du så opføre dig overfor vedkommende? Og hvordan ville du opleve ham/hende?

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Vejen til et bedre parforhold og et bedre sexliv