Tænk dig lykkelig og slank

Kender du det her?

Du har lige rigeligt på sidebenet og ejer kun guderne må vide, tusindvis af koge bøger som lover dig det ene og det andet.

Eller har du prøvet, alle slankekurene der findes og er ved at være godt desperart, for før du overhovedt har nået, at nyde dit vægt tab, ja vupti, har du taget det hele på igen.

Kender du det, at sulte sig den ene dag, hvorefter næste dag at æde sig igennem et helt supermarked, i skjul.

Eller at du sur og hård ved dig selv og dine omgivelser, fordi du ikke "bare" kan tage dig sammen.

Du kan også være den type der altid er glad og smiler, mens du græder inden i.

Jeg kender det, jeg har været der og prøve det hele.

Jeg er nået til det punkt:

HVOR JEG TAGER SKEEN I EGEN HÅND OG HUSK PÅ, NØD LÆRE NØGEN MENNESKE AT SPINDE ♥ 

 For et stykke tid siden vågnede jeg op en morgen, med svarende på, hvad jeg kan gøre for mig selv og forhåbenlig også for andre, der vil følge i mit fodspor, i kampen mod overvægt og de slanke tilbud, som er til rådighed lige nu.

Det har sendt mig ud på en fantastisk rejse, ind i mig selv og hold da op, langt om længe, har jeg fundet løsningen og nøglen til succes.

Jeg har mødt rigtig mange overvægtige, som ved alt om mad, hvad man skal spise, hvad der er sundt, hvad der er godt osv, osv.

Alle overvægtige, ved da også godt, at motion er sundt og kender allerede reglerne for motion, hvor tit og hvor længe. 

Det kan vi jo ikke ungå som overvægtige, medierne er fulde af råd, boghandlerne bumer af bøger om diverse slanke tips og kogebøger og nette spytter nærmest oplysninger ud om det ene og det andet, piller, urter, går dit, gør dat.

Der er bare en ting jeg mangler og så er jeg ret sikker på at milioner af overvægtige også gør det.

Det er følelserne bag din overvægt, der er redskaberne til at træffe de gode beslutninger, det er at lære at nyde sig selv, være tilfreds med sig selv, hvile i sig selv. Tag om sig selv, slette ens negative handlings mønster og erstatte det med nye vaner.

Det her handler ikke om mad, det handler om at tage ansvar for sig selv, at lære sig selv at kende, at finde ind til esensen af ens overvægt og så forhold sig til dem. Se ens skygge sider i øjnene og lære at acceptere sig selv, som man er, som man er skabt.

Alt den viden jeg har omkring, clairvoyance, Soul Body Fusion, Reiki Healing, meditation, skyggesider, tankens kræft og selv terapi, har jeg samlet sammen i en stor herlighed af midler til at nå målet.

Min opfattelse er, er du lykkelig, glad og trives i din krop, i dit sind, så vil vægten automatisk følge med. 

Du vil få nemmere ved at træffe de rigtige afgørelser og beslutninger, du vil begynde at tage vare på dig selv, elske dig selv, håndtere dine daglig dags problemer uden at have en chokolade bar hængende ud af mundvigen.

Vægt tab, handler om positive tanker, at tage sig selv alvorligt og passe på sig selv.

Hvad med dig, er det nu du slår bremsen i og tager skeen i egen hånd?

 De allerkærligste hilsner

Lone Strøver Mikkelsen

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Hej Lone

 

Flere og flere er ved at være opmærksomme på at det er vigtigt at få sluppet de negative tanker. Hvordan hjælper du dine klienter af med dem? 

 

Hilsen Erika

Tænk dig lykkelig og slank. Læs Lone Strøver Mikkelsens blog Levlykkeligt.dk