De spirituelle børn.

I går fandt jeg nogle meget interessante programmer på Youtube. 

 

Programmet er Psychic kids og det minder mig meget om min egen barndom, utryghed og ensomhed, som var en del af min opvækst. 

 

Til dem der ikke kender Psychic Kids, handler programmet om børn og teenager der har nogle specielle evner, som er født som clairvoyanter, medier eller healer. Det fortælle også om, hvor hårdt der er at lære, at leve med og bruge disse evner, hvis de bliver misforstået eller ikke lære at håndtere på naturligvis og vokse op i trykhed, hånd i hånd med den åndelige verden.

 

Det dejlige er, at der er mange der har oplevet eller oplever, følt eller føler, det samme som mig og det som jeg erfarede som barn, det giver en ro og en forståelse for, hvad jeg gik igennem som barn og ung, fordi jeg kan forholde mig til det, fordi jeg genkender deres følelser.

 

Det triste er selvfølgelig, at selv om vi skriver år 2012 oplever mange børn stadig, usikkerhed, frugt, isolasion og mangler nogle at tale med, en forklaring og at blive mødt med forståelse. De mangler nogle der kan forholde sig til dem og det de oplever.

 

De her børn i programmet er heldigvis heldige med, at de får hjælp til at forstå og bruge deres evner. Det er ikke kun børnene der får hjælp, men også deres familier, som fjerne den ængstelse, bekymring og magtesløshed, som mange forældre må føle når man er blevet velsignet med et barn med evner. Det er fantastisk at se den forvandling, de går igennem, når de først i programmet har det enormt skidt med sig selv, bange og forpinte. For sidste i programmet at lyse op og er meget mere i balance med sig selv og i balance med deres familie.

 

Så heldig var jeg ikke som barn, jeg, lige som mange af børnene i programmet, var jeg skrækslagende for, at være alene på midt værelse, jeg tuer heller ikke at sove i egen seng, fordi jeg var sikker på, at der var nogen tilstede i mit værelse. Jeg sov ved mine forældre, lige indtil jeg fik min bedste kamerat Hekla, en lille gravhund som passede på mig og fik mig til at føle mig tryk. Jeg havde barnepige indtil jeg fik min 4 benet ven, for jeg tuer ikke være alene hjemme. Der fortsatte helt op til jeg blev komfirmeret og jeg fik Hekla, der havde evnen til at jage alt væk. 

 

Den anden side, var at få fortalt at det var min fantasi, at der ikke eksisterede ånder og at jeg ikke måtte lyve eller skræmme de andre børn med min vilde "fantasi".

 

Med tiden valgte jeg at lukke ned for mine evner, jeg ville jo bare være som alle de andre.

 

Det lykkes mig nu aldrig at gøre det 100 %, det efterlod mig så bare i angst og utryghed for "det ukendte".

 

Heldigvis, kunne jeg ikke flygte for den jeg er, i dag er jeg taknemlig, lykkelig og tryk ved mine evner. Det har krævet hårdt arbejde, masser af tilgivelse og dygtige mennesker til at hjælpe mig og føle mig tryk ved den jeg er.

 

I dag er jeg stolt, tryk og glad og kan se mig selv og mine medmennesker i øjnene og sige. Hej mit navn er Lone og jeg er clairvoyant rådgiver, healer og lysvæsen og der er meningen med mit liv, jeg er her for at stå til rådighed.

 

Det har også fået mig til at tænke, at der må være rigtig mange børn der lige som mig ikke får hjælp og støtte, som ikke lære at håndtere deres gaver, som føler sig som en særling og ikke en del af samfundet. Dem, vil jeg i grunden gerne have fat i. Undervise dem, lære dem at håndtere deres evner, lære dem at leve som de er, med deres fantastiske gaver og se det som det, en gave, der skal bruges og som andre med garanti vil få glæde af. 

 

Blot en tanke, nogen gange, skal der ikke mere til, en blot en tanke. 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mange børn i dag er åben for den spirituelle verden. Selv om vi stadig lever i 2012 er der stadig børn, der føler sig isoleret, bange og utryg fordi de ikke forstå deres evner og bliver mødt med mistro og misforståelser.