Stress, uro og usikkerhed betyder ikke længere flere kilo

For ikke så længe siden betød en urolig og stresset periode flere kilo på sidebenene for Anne Marie. Sådan er det ikke mere. Øget bevidsthed har ændret Anne Maries måde at forholde sig til mad og vægt på. Her er hendes aktuelle rapport:

Til sagen. Vægten står nu på 78,6 kilo. Det er et kilo mindre, end sidst jeg skrev for to uger siden og i alt 4,4 kilo siden, jeg startede på Slankestudiet.

Igen er jeg nødt til at sige, at det er stærkt overraskende, at jeg har tabt mig yderligere de sidste to uger. Sagen er nemlig, at jeg har mere end rigeligt om ørene for tiden. 

Lad mig kort ridse op, hvad der er på programmet: Har solgt lejlighed, men ikke fundet ny bolig. Har derfor brugt enormt meget energi på at finde en midlertidig lejebolig. Har været nødt til at tage tre fridage for at pakke alt vores grej ned til opmagasinering. Der skal fyres 75 medarbejdere på min arbejdsplads; vi får besked den 4. februar. Starter på et længere efteruddannelsesforløb på torsdag og skal (hvis jeg bliver fyret) rokere til ny stilling i løbet af foråret. Min datter på 1 år er ekstremt opmærksomhedskrævende; og min kæreste kunne også godt trænge til lidt ekstra omsorg. Alt i alt så har jeg følt temmelig presset her i januar måned.

Usikkerhed, stress og uro ville for mig normalt være lig med flere kilo på sidebenene. Men det er det åbenbart ikke denne gang. Min gamle kobling mellem stress og mad er stort set forsvundet.

Hvorfor mon? Jeg tror det handler om, at jeg er blevet mere bevidst. Samtidig er forholdet mellem 'kort sigt' og 'lang sigt' blevet installeret i min hjerne. Bevidsthed kombineret med kort/lang sigt betyder, at jeg ofte (nærmest ubevidst) når at spørge mig selv, om det jeg putter i munden er godt for mig på lang sigt; om det bringer mig tættere på mit fremtidsbillede. Og hvis det ikke gør det, er det så lækkert nok eller vigtigt nok til at udsætte det tidspunkt, hvor jeg møder fremtidsbilledet? Det er det ofte ikke.

Når det er sagt, så er der ingen tvivl om, at i takt med at stress-barometret går opad, så stiger trangen til at putte ting i munden også. Men trangen er bare meget mindre, end jeg er vant til. Det er jeg lykkelig for. Det betyder, at jeg på trods af usikkerhed, uro og stress alligevel er overbevist om, at jeg møder mit fremtidsbillede til sommer!

En af de ting der skal være mit anker gennem de næste måneder er 'forårsgruppen'. I efteråret deltog jeg i ét af Lones kurser, og det var en vildt fed oplevelse. Derfor glæder jeg mig særligt meget til 'forårsgruppen'; til at møde ligesindede og sammen dele glæder og sorger på vejen mod vores naturlige vægt. Måske ses vi?

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Stress, uro og usikkerhed betyder ikke længere flere kilo