5 minutter der kan forandre din hverdag

Bruger du 5 minutter om dagen på bare at være dig selv? På at trække vejret igennem og mærke tyngdekraften holde dig fast? På at lade op eller geare ned?

Dit døgn består af i alt 1440 minutter. Hverken mere eller mindre. Bare 5 af dem (det er langt under 1 % af dit døgn) i selskab med dig selv (og ingen andre) kan være med til at forbedre dit liv gevaldigt.

Hvorfor?

Fordi du som bekendt bliver nødt til at være noget for dig selv, hvis du skal være noget for andre. Med andre ord: det er historien om, at du skal tage din egen iltmaske på, før du hjælper de andre på flyveren med at få deres på.

Prøv i en uge at give dig selv bare 5 minutter helt alene hver dag. Gå ud på toilettet (derhjemme eller på arbejdet) og lås døren, så du får fred. Gå ned i vaskekælderen og sæt dig. Sid i din bil. Find et sted, hvor du - i bare 5 minutter - kun er dig selv.

Og brug så de 5 minutter på at trække vejret igennem og mærk hvad det gør for dig. Læg mærke til den forandring, der er sket. Hvordan havde du det før, du tog dine 5 minutter, og hvordan har du det bagefter?

Husk at skemalæg de 5 minutter i din testuge. Selv om det bare er 5 minutter, oplever du sikkert, at de kan være svære at huske.

God fornøjelse!

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Afsætter du tid til dig selv hver dag?