Hvor blev tiden af?

Livet passerer forbi os.

Hvor blev tiden af?
Den ene dag tager den anden. Tiden går. Ja, tiden løber. Det føles som om, den går hurtigere og hurtigere. Vi kan ikke følge med. Vi kigger hele tiden på uret, for der er altid noget, vi skal nå - og der er altid noget, vi ikke når. Så vi er hele tiden på vej videre. Til alt det, vi skal have ordnet. Videre og videre.

Livets gang
Nogle gange ved vi ikke, hvordan det hele startede. Vi ved ikke, hvor det begyndte. Men vi ved, hvor det hele fører hen. Vi kommer hele tiden tættere på. Jo mere, vi løber - jo nærmere kommer det. Vi skal alle derhen - men vi ved ikke hvornår. Døden kan være lige om hjørnet. Men alligevel udskyder vi at stoppe op og mærke efter. Det kan vi jo gøre i morgen. Eller dagen efter i morgen. Men hvem ved, om der kommer en dag i morgen?

Har du gjort de ting, du gerne vil?
Du behøver ikke længere løbe. Stop op! Tiden er kommet. Kig ind i dig selv. Se sandhedens lys i øjnene. Hvad er det egentlig, du har lyst til? Hvad er det, du mærker? Lad dig strømme ind i livet og dets glæder. Dets bølger, der går op og ned. Lad dig fylde af glæde og kærlighed - og mærk de vidunderlige øjeblikke, som livet byder på. Men løb ikke længere. Lad dit lys skinne.

 

Line Rehde Andersen

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Løb ikke - se sandhedens lys. Kig ind i dig selv. Læs mere