Har du set i øjnene, at der ingen tilfældigheder er i livet?

Vi går rundt og tror, at vi lider under skæbnen for en masse tilfældigheder - men intet er tilfældigt i det store regnskab.

Forandring
Vi vil blive ved med at tiltrække de samme ting og de samme omstændigheder, så længe vi ikke er villige til at kigge indad. Vi må vågne op og blive bevidste - og vi må indse, at vi ikke længere kan give nogen skylden for noget. Vi må se os selv efter i sømmene og foretage den forandring, der skal til.

Alting sker af en årsag
Vi oplever de samme ting igen og igen - i forskellige forklædninger - og vi er til stadighed uforstående over for, hvorfor det sker for os. Vi møder kvinden i vores liv - og efter nogle måneder må vi se i øjnene, at hun minder mistænkeligt meget om vores tidligere kæreste - og vi kan ikke forstå hvorfor? Hvorfor er vi så uheldige, at det sker for os igen?

Vi er trætte af vores job og søger et nyt. Endelig finder vi drømmejobbet - og alt føles rigtigt. Men efter nogle måneder minder det nye job mistænkeligt meget om det gamle. Og igen forstår vi ikke hvorfor? Hvorfor er vi så uheldige, at vi altid ramler ind i de samme ting?

Ja - vi er generelt uforstående overfor, hvorfor vi altid løber ind i de samme problemstillinger igen og igen. Hvorfor er vores kæreste altid utro? Hvorfor kan vi aldrig stole på vores venner? Hvorfor behandler folk os ikke pænt?

Vi må kigge indad
Vi vil til stadighed gerne give de ydre omstændigheder skylden. Det er altid de andre. Det er konens, kærestens, chefens eller samfundets skyld. Vi vil fralægge os vores ansvar. Men vi må se i øjnene, at det handler om de indre omstændigheder og ikke de ydre. Vi vil blive ved med at møde de samme udfordringer igen og igen, indtil vi har forstået budskabet og begynder at skabe den sande forandring.

Det er ikke meningen, at vi skal være et offer for livet - nej, vi skal begynde at tage ansvar. Vi kan skabe det liv, vi drømmer om - og tiltrække de ting, vi ønsker.

Du kan starte i dag. Velkommen til dét at være dig :-)

 

Line Rehde Andersen

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Ingen tilfældigheder i livet. Læs mere.